Yasminaydemir Pko olanlar teste lh ve fsh değeri kaç olunca pko olduğu anlaşılıyor acaba değeri soylemsnz
Gulak Yasminaydemir canim pkonun herhangi bi degeri yok senin tsh dusebilir kalkabilir de polikistik over yumurtalar gelisip gelismeyebilir her insanda farklılık olabilir ama gebe kalmaya engel degil biraz ugrasacaksin sadece
Hiranurr00 Yasminaydemir canim beninde tahlilerim de cikmiyodu ama ultrasonda dr cok cok kuvuk var dedi biraz kilo versen hic bisey kalmaz dedi 1 ay ilac kullandim cok sukur diger ay hamile kaldim sanirim herkesinki farkli oluyo
Fatma-onal Yasminaydemir yani değerden değil de ultrasondan anlamıştı doktorlar bende ama korunurken hamile kalmışım bu da aklında olsun varsa hiç kuruntu yapma
Armess_loya Yasminaydemir amh testi ile belli olur. yüksek çıkarsa, birde usg ölçümleriyle, kilo, adet düzensizliği, aşırı Tüylenme de pcos belirtileridir.
Yasminaydemir Gulak benim ikinci gebeliğim olmuyor 2 aydır deniyoruz bana var olabilr dediler test yapcam adet düzensizliğim var bilmyrm olmasını istiyorum çünkü ilk oğlumu ölü doğum yaptım çok zor gecyr benim icn
Yasminaydemir Fatma-onal Banada ultrasyonda küçük zararsz dedi test istedi daha yaptrmadm söktürücü ile adet oluyorum
Gulak Yasminaydemir ya allah sabir versin ama var gibi yada yok gibi konusmamalari gerekiyor yumurtaliklarda catlamasinda sorun yoksa olur siz sadece stres yapmayin ac karinla bal corek otu tuketin yumurtaliklar icin onemli adetin 3. Gunu baslayin incir tuketin onu da dedigim gibi 3. Baslayip 10 gun boyunca kullanin iki gunde bir iliski insaAllah olur
Fatma-onal Yasminaydemir aynen zararsız oluyor korkma bence ben kafama çok takıyordum ama değmezmiş inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🙏
s_sila Yasminaydemir lh fshdan 2.5 kati fazla olunca pco oluyor canim. Ama halledilmeyecek bir sey degil