Boncukannesi19 Arkadaşlar 31.haftamı yeni tamamladım ama sıgarayı sadece azaltabildim ama bırakamadım içmemeyi denedim sinir stres ellerim titredi resmen ilk gebeliğğmde ağzıma sürmeyi bırak kokusundan tiksinmiştim😔var mı benim gibi olanlar
Smaersn Boncukannesi19 Bende 10 haftaligim onceden gunde 1 paket iciyordum 14 yildir iciyorum birakamadim hiç ve simdi gunde 4 yada 5 tane iciyorum. Oda kendimi tuttugum halde nasil birakacam bilmiyorum cok vicdan azabi çekiyorum 😔
Berfi Boncukannesi19 Sevgili güzel anneler sizleri üzmek tabi ki istemem ama sigaranın verdiği zarar ne zaman çıkacağı belli olmaz. 25 yaşında astım olmasına da sebep olabilir. Bebekken de sorun yaşayabilir. Hiç sorun da yaşamayabilir. Bunu asla bilemeyiz. Bir şey olmadı diye kendimizi kandırmayalım. Bırakıp bırakmamak tabi ki sizin taktiriniz ama burada ya linç ya da telkin için başlık açmışsınız diye düşünüyorum. Ben de fikrimi belirtmek istedim. Bıraktım bırakamadım muhabbetinden de çok hoşlanmıyorum bence çok kişisel bırakıp bırakmamak. Neleri başarmış güçlü kadınlarsınız sigara ne ki. Dönüp başardıklarınıza bakın kendinize güç verin.
yektanem25 Boncukannesi19 Bennn 😔 ilk gebeliğimde tiksinmistim bende ama bunda karşı koyamiyorim ya içtikten sonra midem bulanıyor tamm artık icmicem sahip cikicam kendime diyorum ama olmuyor çok zor sadece azaltabildim az dediğim de günde 5 tane çok üzülüyorum 😔
Badenin_annesi Boncukannesi19 tam beni anlattın sanki canım ne yaptıysam olmadı dahada çok sitrese girdim allah yardımcımız olsun😔😔
Boncukannesi19 Smaersn bende çok vicdan azabı çekiyorum içtikten hemen sonra portakal elma yoğurt felan yiyorumm gelişimi doktora gittiğimde gayet iyi bir sıkıntı hiç yok ama işte gelde gönlüne anlat
Zanaservan Bende kullanıyordum ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bıraktım canım istiyordu ama bebeğim için içmedim sonradan da gözümde soğudu tiksindim halen de öyleyim eşim içince nasıl içiyor diyorum 😂 paketi bile görmeye tahammül edemiyorum 🤮
Cemrreedemirci Boncukannesi19 Gelisimi iyi diye asla bı şey olmayacak demek değil ama. 2 yaşında da çıkabilir 50 yaşında da. İnşallah bırakırsınız
Zanaservan Boncukannesi19 peki ilk gebeliğinizde öyle olduğunuz da tekrar nasıl başladınız yada kaç ay içmediniz
Boncukannesi19 Zanaservan doğumu yaptım gece sabah eşime bi hava alalım dedim aşağı indik 1 dal versene dedim o gidiş
Zanaservan Boncukannesi19 hımmm valla bende demişim hazır bırakmışım inşallah bir daha başlamam canım çekmez bir daha bakalım artık
Boncukannesi19 yektanem25 benden de o kadar Allah ım korusun korktuğumuz yere uğratmasın insallah seninki kaç haftalık