bsnrd Kizlar bugün tam 39haftalik olduk.ama benim kızım gelmiyor.simdi ne olucak😁devlet has. Kaçıncı haftaya kadar bekleniyor bilginiz var mı normal doğum gözüküyor🤭bir sorum daha vardı ilişki esnasında açıklık olup olmadigi anlaşılır mı 🙂
Gnz bsnrd Geçen instagramda bir doktor soru cevap yaparken aynı soruyu sormuşlardı maalesef ilişki sırasında açıklı olup olmadığı anlaşılmıyormuş
Mihrimahinannesi bsnrd bugün bende 39 haftalığım gittim ama çatı muayenesi yapmadı. 40. Haftayı tamamladıktan sonra yapıyorlarmış sancın varsa çatı muayenesini. Diğer konu için bişey diyemiyorum
bsnrd Mihrimahinannesi devlet hastanesi mi acaba.bende pazartesi gidicm bakalım ne zaman gelicek minikler🙂
Sdkl bsnrd özelde 38 de yaptılar bana çatı muayenesini ilişki açıklığı tetikleyebilir ama var olup olmadığını söyler mi bilemem. Devlette 42 haftaya kadar bekleyebiliyorlarmış normal doğumu
Mihrimahinannesi bsnrd devlet hastanesi aynen öyle. Çatı muayenesini en son haftalara bırakıyorlar gününü tam doldurmayınca çatı muayenesi yapmıyorlarmış. Normalde bende 38.nci haftadan sonra yapılıyor biliyorum ama devlet hastanelerinde öyleymiş
bsnrd Sdkl anladım tesekkr ederm.belki duyan olmuştur diye merk ettm 🙂ben çatı muaynesi olmadm daha ama olmk isterdm merk edyrm var mi yok mu.