Vuslaaatt 30 haftalığım kızlar 3 gün önce 71 çıktım doktorda şuan 75 inanamıyorum 3 4 günde bu kadar kilo almış olamam 😢 gebeliğim boyunca toplam 2 kilo aldım hatta doktor çok iyi sadece bebeğin kilosu dedi bugün bir tartıldım 75 hayretler içindeyim 🤭 yoksa ödemmi bir şişlik hissediyorum vücudumda 😏
iremby Vuslaaatt nasil hamileligin boyunca 2 kilo aldin? 69 dun hamile kaldığında 30 haftada 71 mi oldun?
Buenno Vuslaaatt bende aynı canım 30 haftalıgım 3-4 kilo almışım oda bebek almış biraz kilolu bebiş bu hafta değiştimi bende merak ediyorum kilomu 😊
Edizefeninannesi Rukiyeeeyldzzz o haftalarda mide bulantısından istesemde alamadım 😃😂 mide bulantım geçti kilo alışlarım başladı 🙈 aslında çok hareketliyim düzenli spor yapıyorum ama bu kiloları nasıl alıyorum bilemedim 🤷♀️
Nishaa iremby Bende sasirdim valla bebegin kilosu olsun suyu olsun plazenta bunlarda en Az 5-6 kilo yapar nasil 2 kilo oluyor hayretler icerisindeyim 🤣
1850 iremby kaç kiloyla hamıle kaldınız ? Merak ettım de genelde cok zayıf kalanlar hızlı kılo alırmış
Vuslaaatt Buenno sağlıklı olsunlar da kilo verilir ama şaşırdım tabi birden tartıda öyle görünce kendimi 😀
iremby 1850 yoo cok zayif degildim. Ama normalde yediğimden cok yemiyorum. Hamilelikten hormonlardan kilo aliyorum nedense. Normalde cok abur cubur tatliy yerim yemek yerim almam. 60 la kaldim hamile 70 im suan 17+1 haftaligiz. 170 boyum.
iremby Nishaa yani cocugun esi olsun suyu olsun ödem olsun vs. Daha bir cok sey var kilosu falan filan nasil olurki o da anormal degil mi
gonulcelen iremby bnde 2 kilo aldım 29+5 olduk doktor gayet normal diyor üstelik zayıfım 56 kiloyum bebeğimin kilosu da 1300 grdı
iremby 1850 amin insallah onemli olan saglikla kucagimiza hayirlisiyla alip buyutebilmek hayirli saglikli bir sekilde sevdiklerimizle 🙏
Tugbamete Vuslaaatt son aylarda kilo alımı hızlanıyor diyorlar sizinde öyle olabilir genelde çevremde kimden dinlesem son haftalara kadar 2 3 kiloyla geldim sonra nasıl olduysa 7 8 kilo birden aldım diyolar bende dikkat ederek ilerliyorum ama son aylarda beni be bekliyor hiç bilmiyorum
iremby Vuslaaatt Allah Allah bebegin kilosu eşi suyu ödem bir suru daha sey var nasil 2 kilo aldin o kadar haftada
Buenno Vuslaaatt yani sahsen benim verdigim mucadele diyet hepsi diyabet yuzunden bugun kilom 400 gr fazlaydi...ama dr unsiline baslatti 😔😔