Hayat63 Erkek bebek sağda kız bebek solda olur diyorlar bnm de tam tersi erkek solda kız da sağda oluyor. Bu durumu benim gbi yaşayan varmi. Hadi yorumlasalim😂😂😂
poncikveannesii Hayat63 bence saçma öyle birşey yok ayrıca bu teori kese için mi hareketleri için mi oda belli değil benim kese sağdaydı hareketleri sürekli solda hissettm bu son iki haftadır sağa geçti cinsiyet erkek
Hayat63 poncikveannesii cnm kişiden kişiye değişen bişey mesela bnm oğlandi sürekli solda atıyordu kızımda ise hep sağda atıyordu😂
Hayat63 Seymaben bilmiyorum wala bnde böyle yani değişik Bi durum mesela bnm kız kardeşimde hamileydi cinsiyeti erkekti ama sürekli solda atıyordu kese bile soldaydi☺️
Esra-13 Hayat63 kalp atışı şeklinde mi hissettiniz bebeğinizi benim de oldu ama kendi kalp atışım sandım sürekli atıyordu :)15 hafta bebeğim henüz siz ne zaman hissettiniz bunu
Hayat63 mnrgnc o senin düşüncen herkes kendi bebegini nrde hissettiğini gayete iyi bilir bnmki böyle seninki değişik yani hepsi aynı olack diye bsy yk 😂😂
mnrgnc Hayat63 yorumumu yanlış anladınız sanırım 😊 genelde hep sağda erkek solda kız derler kimden duyduysam tam tersi oluyor o yüzden hurafe dedim yani 😊
Nihanus Hayat63 nasıl olduki hep sağda veya soldamı kalıyorlardı çok enteresanmış valla benimkiler bir yukarda bir aşada sağda solda heryerde takip bile edemiyorum 😅
bluees1207 Hayat63 sağ da solda nasıl ayırt ediliyor ki 😊 uterusda oluyor uterusta ortada sonra ise yukarıya anne karnına çıkıyor 😊
Hayat63 bluees1207 bebeğin hareketlerini kızda sağda erkek de solda hissediyorum Bn bnu biizat kendim yaşadım yani arkdslar yapmayın böyle yorumlar lütfen yani😊
bluees1207 Hayat63 yok hiç bilmiyorum zaten bebek hareketleri 19. Haftada falan hissediliyor o zamanda cinsiyet genelde belli oluyor 😊😊 öncesinde nasıl bir hissetme yaşanıyor onu anlamadım bide bebek o karnın içinde hep geziyor zaten 😂