Leylayz Sezeryan olacak arkadaşlar zorunlu veya isteğe bağlı gün aldınız mı ne zamana verdi doktorlarınız merak ettim benimde haftaya kontrolüm🤗
Sedadgr Leylayz 35+1im doktorum 37inci haftada çatı muayenesi yaptıktan sonra doğum şekline karar verecek hayırlısı neyse o olsun
Nihanus Leylayz zorunlu sezeryan olacak nasipse benim 39. Haftada olacak dedi doktorumuz günü tam netleştirmedik
Momydemet Leylayz 34+2 yim. Sezeryan olacağım ama tarihi daha almadık ne zaman doğacağı belli değil. Nst de sancılarım çıkıyor malesef
Leylayz dilarakocc 36. Haftada mı çatı oluyor genelde bende haftaya gidince 36 olurum yapar mı acaba çünkü en son 31. Haftada gittim doktor herhangi bir bilgi vermedi.
Yasecer Daha belli değil şekerden dolayı sezeryan olucam kızçem biraz iri😂 acaba sezeryan doğum için neler alınmalı kızlar anne bebek için varmı çanta yapan daha yeni yapıcam 33 haftalığım
Yagmurbebek happybaby123 bende 33+4 üm.bana da doktor 18-19 Mart ddi. Sizin ,38. Hafta mi oluyo 18 Mart
Totomoto Leylayz aminn cümlemizinki 🤲 yok kuzum Kendi isteğimle Panik atak var bende Normal doğum yapamam diye 😬