annembabam Çocuk sağlığı ve hastalıkları mı anneler ? Devlet hastanesinde hangi bölüm bakar ? Sağlık ocağına gittik açıları icin . Kızımın gelişimi nasıl mama da vermek durumunda kaldım . Üzülüyorum çok .
annembabam Yzaman teşekkür ederim. Harici Allah’ın izni ile başka bir hastalık olmazsa ; sadece bu bölümdeki doktorumuz mu bizi takip edecek ? Normalinde Tek takip edecek bölüm bu mudur yoksa 🌹🙏🏻Bunu biliyor musunuz
Yzaman annembabam Önemli değil canım evet başka bir hastalık olmazsa takibi hep bu doktor bakıyor zaten başka hastalık çıkarsa o yonlerdirme yapar biz deki gibi kalp göz v.s tek önemli nokta iyi bir doktoru bulmak benim kızım 4 yaşında her bulduğumuz doktor özele geçiş yaptı
annembabam Yzaman teşekkür ederim, zahmet verdim sizlere .🌹🌸☺️Hakkınızı helal ediniz inşallah 🧚🏻♀️Şimdi karambole gideceğiz biz de . Randevu buldum ya buna şükür . Sonraları iyi bir doktor araştırması yaparız . Allah gönlümüze göre versin dilerim
Yzaman annembabam önemli değil cnm olur mu öyle şey burada birbirimiz le yardımlaşmak için varız bildiğim birseydi cvp verdim 🥰🤗