Cansusu Kızlar 7.haftadayım geceleri bacaklarımı ateş basıyor kramplardan yatamıyorum nefes darlığı çok oluyor doktor olmaması gerek diyor oluyor ama sizde de varmı
Bahar1508 Cansusu bende var hamileliğimden başından beri 31 haftayım hala gece kramp giriyor yumuşak bi yastığı ayaklarının altına veya arasına koy yat
deryas34 Cansusu 27. Haftadayım ve gece bacaklarıma giren kramplardan bazen yürüyemiyorum bile doktora sorduğumda normal dedi gebelikte bu tarz şikayetler normal diyerek bi ilaç vs vermedi 😅
Cansusu Bahar1508 Oluyor demi inan uykusuzluktan gündüzleri ayakta duramıyorum denerim canım teşekkürler
Oezmavn12 Bende sonraları olmaya başladı. Doktorum magnezyum kullanmamı ve maden suyu içmemi önerdi, gerçekten işe yarıyor
Cansusu Oezmavn12 Maden suyunu ilk aylarda içme dediler bana ne kadar doğru bilmiyorum canım ama bende magnezyum eksikliğinden diye biliyorum
deryas34 Cansusu maden suyunu gebeliğimin başında içerdim ama bi problem yaşamadım maden suyundan dolayı hatta içinde mineraller olduğu için faydası olduğunu düşünüyorum tabi doktordan tavsiye almak daha iyi 😌
Cansusu deryas34 İşte bir doktor iç diyor biri içme diyor anlamış değilim bende gittiğimde yine sorayım ben maden suyunu 😁İki düşük geçirdim bu üçüncü gebeliğim ağrılar olsa da mutluyum
deryas34 Cansusu inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰 siz yine abartmadan için bence eğer isterseniz 😌
Humaa07 Herkese merhaba bende 5. Haftamdayım sadece sağ bacağımda inanılmaz bir ağrı var doktorum normal ilaç kullanamıcaz dayanmalısın dedi ilk gebeliğim inanılmaz heyecanlıyım ve paniğim
Bebetonunannesii 26 haftalık gebeyim yeni yeni başladı bndede bacak krampları. Uyandığımda ayağı kalkınca yürüyemiyorm resmen. 🙄 bende magnezyum içiyorum bakalım geçer inşallah