Busraguler Kızlar 10. Hafta içerisindeyim bugün ultrasonda bebek çok fazla kollarını ve bacaklarını hareket ettiriyordu sizin de öyle mi acaba merak ettim çok bu kadar hareketli olacağını düşünmemiştim 😍
Semiha_t Busraguler çok hareketli olunca erkek diyorlar canm bende şuan 10 haftalığım 12. Haftamda kontrolüm var inş bende hareketlerin ve bebeği net görürüm 🥰
kendincebirii Busraguler evet canım bende 11.haftamda gitmiştim kollarını hareket ettiriyordu benimki de yarın 14 haftalık olacağız inşallah randevumuz da var cinsiyeti öğreniriz inşallah🙈
Elifelbb Busraguler evet 10. Haftamda bende şok olmustum o kadar çok hareket ediyordu ki minicik oysa 👼🏻
Busraguler Semiha_t inşallah Semiha_t çok değişik ve güzel bir his inşallah canım görürsün sen de ☺️ Semiha_t
mirage333 Busraguler evet benimde çok hareketliydi. Hala çok hareketli ve erkek ☺ 6.5 haftalikken kalp atisini duymustuk sonra 9. Haftada kontrol vardı ve o gün bile çok hareketliydi.
Ipekkarakus0 Busraguler benimde 9. Haftada cok hareketliydi bebeğim hâlada öyle ultrasonda hiç durmuyor resmen 😂☺️
NehirinAnnesiii Busraguler 9+4 te gittigimde benimde bebeğim hareketliydi masallah şok olmuştum görünce cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum 2 hafta sonra ogrenicem inşallah 😂🤭
Busraguler NehirinAnnesiii merak ediyorum ben de çok bugün öyle hareketli gördükten sonra iyice meraklandım 😍
funnymummy Busraguler 8+5 te gitmiştim o zaman bile çok hareketliydi inşallah salı tekrar gideceğim 12 haftalık daha da hareketlidir 😇
gldn065807 Busraguler benim kıza doktor bile şaşırdı ne kadar hareketli diye hala oyle 32 haftamizdayiz
Elifim17 Busraguler ay kızım kıpır kıpırdı 10 haftalıktı. İnanmamıştım. Zıplıyordu suyun içinde böyle elleri kolları hiç durmuyordu. Hele o zıplaması 😍
Bukiiiiiiii Busraguler ya bende 10 haftaligim bu sabah gittim saat 10 civari benim ki uyuyordu siz kac gibi gitmişsiniz bebek haraket ediyordu ❤🧿