Momydemet Kızlar 34+2 yim,sol tarafimda 9 cm büyüklüğünde miyomum var ve 2 gündür aşırı ağrı yapıyor. Agridigi zaman sola kesinlikle yatamiyorum, sağa yatınca da biraz vicdan azabı çekiyorum. Sağa yatmak çok mu kötü 🙄
Demirssmomm Momydemet sırt üstü olmadığı sürece sorun yok, sırt üstü tansiyon düşüyor.. sol daha iyi olmakla beraber, sağ sol nasıl rahat ederseniz..
Fnen Momydemet bende sola yatamıyorum, kalbimin üstüne yük biniyormuş gibi oluyor nefes alamıyorum hafta içi kontrolüm var doktor sıkıntı görmezse sağa yatmaya devam ederim muhtemelen
Maviko Momydemet valla sürekli soluma yatamıyorum bende. Kalçam ağrıyor doğal olarak. Sağımada dönüp yatıyorum. O kadarda değildir içiniz rahat olsun :)
charlottececi Momydemet saga yatinca plesentaya giden kanı baskılıyormusuz. Sirtustu de kalbimize giden kanı baskılıyor. Cocuk acisindan en iyisi sol ama insanın solu da curuyor. Surekli degistirerek yatmak gerek bence 😁
Momydemet Fnen Normalde sola yatıyorum,ama miyomdan dolayı aşırı ağrım var,baskı yapıyor o yüzden yatamiyorum. Parol icebiliyorum ağrı için ama çokta içmek istemiyorum açıkçası
Momydemet Maviko 🙂 doğru diyorsun,hep tek taraflı olunca çok ağrı oluyor,ben de artık değiştireyim pozisyonu😬
Momydemet charlottececi Vay şu başımıza gelenler🤦🏻♀️ yatış şeklinin hiç bu kadar önemli olacağını düşünmemiştim😬
charlottececi Momydemet ablam doktor o soyledi surekli sagina yatma bebege giden kani engellersin. Sirt ustu yatmak senin icin kalbin acisindan tehlikeli soluna yatcaksin diye. Muhtemelen 22 hafta sonrasidir tabi bu durumlar. Ben ikiz hamileyim o yuzden 16-17 den beri falan dikkat etmeye calisiyorum. Yeni yeni iste alışamıyorum ama sola yatiyorum sagda uyaniyorum 😂 cok zor. 2 hamile yastigi aldim donmeyi engelleyen falan onlarla da suan pek rahat edemiyorum. Tum gece kullancak kadar 🙄
Maviko Momydemet geceleri bebeği beşiğine yatırıp sabah karnımıza geri koyabilmeyi talep ediyorum ben ya 😂
Momydemet charlottececi ben sırtıma sert yastık koyuyorum normalde donmeyeyim diye ama şimdi malum durumdan dolayı sola da yatamiyorum 😪
charlottececi Momydemet saginiza yatin ama biraz dik yatin bence tamamen yatay degil. Oyle bebeğe daha cok gidebilir siz de rahat etmis olursunuz 🐣
Mevludedamgaci Momydemet bende 33. Haftamdayım sola da yatıyorum sağada sürekli sol tarafa yayılmıyor ağrıyor insanin yanları o yüzden sağ sol nasıl rahatsam öyle yatıyorum