Ahg Fatnur38 ben de bugün gittim 8+3 17 mmyi geçmiş fasülye kanama alanım vardı çok şükür o da azalmış küçük bir yer kalmış 😊
Fatnur38 altnbebek ultrason kağıdında yazıp doktorun dediği ni yazdim canım sali günü 1.59 cm di buda yaklaşık 15 mm ediyo
Fatnur38 altnbebek beni korkuttun şuan valla amin Canm hepimize nasip etsin sağlık la kucağınıza almak
altnbebek Fatnur38 yaa canım korkma öyle korkutmak için demedim hani daha santim olmamış mmdir bebek minnacık ya
Fatnur38 altnbebek dogrusun Canm öyle ama bende doktorun dediği işte ilk bide nebilim sen öyle deyince bı korktum daha minnacık zaten dediğin gibi ama santim olarak düşün ozamanda minnacık 🙂
Hilal2266 Fatnur38 dün biraz lekelenmem olunca gittim. Biraz kendimi yormuşum ondan olmuş. Çok şükür sağlıklıyız ikimiz de dün ilk kez kalp atışını duydum çok güzel bir his 😌
Minikkus0101 Merhaba güzel anneler bizde bugün 8+4 olduk kese etrafında kanamamız var düşük riskimiz var dualarınızı bekliyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️
Fatnur38 Minikkus0101 rabbim Berk eli ile vermistir inşallah Canm korkma sen rahat ol bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah dualarım seninle