Ryhn3838 Kizlar 17 hafta oldum ilk gebeliyim karnimda bazen boyle bir tuhaf kipirdanma hissediuorum ama bağıtsakmi yoksa bebekmi cozemiyorum 😭 ne xamn hissedecem acaba biseymi oldu diye hep bi aklomda soru
Mavisuu03 Ryhn3838 ben ilk gebelikte 18. Haftada hissettim ikincide ne zaman hissederim bilmiyorum ama 16-18 arası hissediliyor
Ryhn3838 Htc_31 benimki kiz bilmiyorum birazcik kiloluyum gobegim var acaba bubyuzdenmi hissetmiyirumki😶
charlottececi 15+4 ten beri hissediyorum. Bu hafta daha net hissetmeye basladim. 18+0 olcaz bu gece. Benimkiler ikiz o yuzden baya erken basladi sanirim. İlk gebeligim. Bir de sey diye okudum; ne zaman hissedersen 20 hafta sonrasinda da dogum olurmus 😁
biruykusuzanne Ryhn3838 ben ilk oğlumu 14+³ de hissettim göz seyirmesi gibi. 18, haftalarda daha net olmaya başlamıştı. Bunda daha hissetmedim bakalım 14+5 bu da
Ryhn3838 biruykusuzanne aa benimde aksam yatarken hep oyle seyirme oluyor acaba hissediyorumda benmi anlamiyorum karnimda bisey oynuyo ama ne 😬
canan08_ Ryhn3838 hiç aklınızı ikiletmeyin ben 22. Haftada anca hissettim doktora her gidişimde bende sıkıntı mı var anlamıyorum diyordum ilk gebelikte 25. Haftaya kadar çok normal dedi. Böyle kıpırtı hissediyorsunuz sanırım hıçkırıkları. Bide böyle bazen içinizde bişey kayıyo gibi oluyor. Hissettiğinizde artık bi iki hafta sonra da o pıtlamaları dışardan elinizi koyunca da anlaşılıyor. 🤗