deletedmom87894 Hazırlamak istiyorum erkenmi kızlar tozlanır ı valize koysam kapalı olacak ama bilemedim
Seyma_ck deletedmom87894 biraz erken sanki genelde 30.hafta hazırlanıyormuş.30.hafta bile erken geliyo bana ama ağırlaşmadan halledin diyorlar.Ben çanta için her şeyi alıp yıkayıp dolaba koyacam önce biraz daha sonlara doğru çantaya koyacam nasip olursa çanta kokusu da olabilir zamanla
charlottececi deletedmom87894 bana ebe nolur nolmaz 24 te hazirla dedi. İkizlere hamileyim tabi 😁 bence agzi kapali durcak nolcak hazirlayin dursun. Normal dogumsa tabi 40 i bekleyecekseniz daha baya zaman var 😁
Serapmehmet_19 deletedmom87894 ah kuzumm insan bi an önce hazırlayayım diyor gerçekten anlıyorum seni sabırsızlanıyoruz haliyle, biz 29+4 haftalığız yıkadım önümüzdeki hafta hazırlıycam inşallah sende biraz daha bekle 30 da felan hazırla canım benim
Hlt-seyma21 deletedmom87894 bende 28 haftalığım dayanamayıp hediyelikler yaptırdım kendimi gördüm sende ben ne zaman başlasam ya yıkamadım bile daha
Zehraaaaaaaaaaa Seyma_ck ben suan 34+4 teyim kolumu kaldırcak halim yok. 30 dan sonrası zor😀 hazırlamadım ve hazırlıcam gücümde yok☺️
Neslikra06 Seyma_ck ben ilk hamileliğimde 34 haftada hazırladım ama çok zorlandım ütü vs işlerinde belim koptu oturarak yapsam bile,bana kalırsa 30 32 hafta arasında hazırlanmış olmalı bunda öyle yapacağım nasip olursa 26+5 iz bizde
Damli deletedmom87894 erken doğum riskiniz yoksa 32 de hazırlayın bence çantada mahvoluyor geri eşyalar çünkü ara ara havalandırırsınız
Serapmehmet_19 deletedmom87894 aynen canım, Rabbim sağlıklıca kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin inşallah
Aselinkooo deletedmom87894 eğer riskli Bi durum yoksa 30 dan sonra ya kalsın canım 🤗 Benim 28,hafta daha başlayamadım bile alışverişe ben napıcamm erken doğum riskin de var neyime güveniyorsam🤣
Barlas_mom deletedmom87894 29.haftanın sonunda bebek eşyalarını koydum canım 31 haftanın sonundayım şuan olsa gözüm almaz git gide ağırlaşıyorum 🙈 yıkadım ütüledim dolabına astım tüm herşeyini iyiki yapmışım sende 2-3 hafta bekle 30.haftada yap bitir bence 30 dan sonra zorlaşıyor
Nesliiiiiiiii deletedmom87894 heyecanınızı çok iyi anlıyorum☺️Ama baya erken ben ilk gebeliğmde 34de hazırladım bundada hayırlısıyla o haftalarda hazırlarım☺️