Deryaaymn Merhabalar 10+1 im hareketlerini hissediyorum yoksa bana mı öyle geldi sizler kaçıncı haftada hissetiniz
Merveonay Deryaaymn o haftada hissetmen mümkün değil canım bağırsaklardaki hareketliliktir o hissettiğin ilk gebeliğimde 20. Haftalarda ikinci gebeliğimi 18. Hafta da hissettim
Selincel Deryaaymn şuan 11+2 yim 2 gundur tam orta aşağı kasigimda kipirdi hissettim seyirme değil ama eminim 2.ci gebeliğim olamaz diyenlere inanmam neden olamasin.
basakerdvn Deryaaymn sanki sizin erken gibi genelde 19 20. Haftalarda hissediliyor. Ben 20 de hissettim. Oda çok nadir .Çevremdekilerde hemen hemen öyleydi.
1mercimek_annesi Selincel hissedilmez deniliyor ama bende hissediyorum hatta annem bile söyledi karnıma yağ sürüyordu soldan sağa geçti aniden ben hissettim hemen anneme sordum oda hissetmiş elinin altında yer değiştirmiş
deletedmom87894 Deryaaymn sana öyle geliyordur daha küçücük bebişin ben 20. Haftada hissettim😂26 dayı. Halen öyle güçlü güçlü değil seyirme gibi
Hafize3536 Deryaaymn 10 haftada imkansız bebeği hissetmek onun boyu gr kaçki yani tekme atsın gazdır o🤣🤣 ben 19 haftamda zar zor hissettim 20 haftalığız şuan sadece yatınca tekmeliyor yani bu kadar erken belirti tıpta bile imkansız