puskulinthehouse Merhabalar merak ettiğim bir şey var hastane çantasına pijama takımı olarak 1 tane ve gecelik olarak da 1 tane alsak yeterli oluyor mu yoksa 2şer tane mi almak gerekir her ikisinden de bilenler, tecrübeliler bi yeşillendirebilir mi beni 🌸
Sevdapl puskulinthehouse bir gün kalacaksanız bir tane yeterli. Ben de öyle yapacağım. Bir gecelik bir pijama.
Htc_31 puskulinthehouse canım ben normal doğum yaptım 1 gün kaldım 3 takım koymuştum pijama iyiki koymuşum fazla buluyordum ama kanamam yoğun oldu ve çıkmıştı
Jeatimo puskulinthehouse normal doğuma 1 gecelik 1 pijama ile gittim yeterliydi. Çok fazla alanlara da saygım var sana gerek yok
Nesrinimsi puskulinthehouse canım kişiden kişiye değişiklik gösterir bu durum. Bende 1 takım pijama ve 1 gecelik götürmüştüm. Ameliyattan çıkar çıkmaz sadece pijamanın üstünü giydirdi hemşireler yürümeye başlamadan geceliğe geçtim. Depend i çıkarmak tuvalete filan gitmek daha rahat oluyor diye gecelik yeterli gelmişti bana.
puskulinthehouse Sevdapl şuan için hiç fikrim yok kaç gün kalacağıma dair 33.haftamdayım sorun olmazsa normal düşünüyorum ama tabii değişkenlik gösterebilir🤓
puskulinthehouse Nesrinimsi sanırım sezeryan oldunuz değil mi o yüzden daha kolaylık da sağlamıştır gecelik
kubra_15_07 puskulinthehouse ben 2 pijama koydum gecelik de rahat edememiştim çünkü. Normal doğum Allah kısmet ederse 1 gece yatıyoruz zaten.
kubra_15_07 puskulinthehouse yok hayır benim kanamam çok olmadı. Çıkıverdiğinde kendini toparlayana kadar tabiki oluyor ama sürekli değiştirdim öyle taşma vs olmadı çok şükür. Sonra yürütüyorlar zaten daha kolay oluyor.