Zhrnc sonngullsenn 3 yeğenimde annem ve yengem yıkadı geç düştü Sonuncusunda yıkamadık erkenden düştü dedi Sanırım benim bebişide anacım yıkamıcakmış
Nur_akdg sonngullsenn yıkanır yani biz yıkıyoruz güzel kurulaynca sorun olmuyo 😊 zaten doktorun verdiği spreyi kullanıncada çabucak düsüp iyileşiyor😊
EmineAyan sonngullsenn ben göbeği düşene kadar her gün yıkadım, göbeği düştükten sonra 4-5 gün kuruyana kadar yıkamadım. Ondan sonra hergün yıkamaya devam. 😊 26 günlük oldu bile meleğim😍
Nur_akdg Ben kızımı 10 gün yıkamadım bekledim anca düştü 😆 sora yegenlerimi hep yıkadık hergün hepsi birer hafta icinde düştü👍
Zhrnc EmineAyan o zaman bu durumda bebeklerin göbüşleri bile birbirinden farklılık gösteriyor herşeyde olduğu gibi 😊😊
EmineAyan Zhrnc aynen öyle 😅 birde 25 temmuzda doğum yaptım, hastanede de yıkanmıyor. Bu çocuk bu socakta o kadar gün yıkanmadan o halde nasıl dursun 😱 ben bigün duş almasan rahatsız oluyorum, onlarda insan 🤗
Tosbagam GulerDoganAslan siz eve gelince yıkanıyorsunuz hastaneden gelen her kıyafet tekrardan yıkanıyor. Bebeğiniz de yıkandığında rahatlıyor 😉
Minikkusum benim 2 oglum var birisi 9 gunlukken biriside 10 gunlukken dusurduler göbek bağlarini ve ikisinide yikamadm kordonlarina zarae vermemk icin. suan 3 bebegime hamileyim gebe okulundaki gorevli bebegi göbegi dusene kadar yıkamayin enfeksiyon kapabilir dedi birde bebegi hemen yıkamak eve gidince yikamakta iyi degil vücudundaki vernix tabakasini derisinin emmesi gerekiyormus bebegin vücut ısısını koruyabilmesi icin aklinizda bulunsun taze anneler. bebeklerinizi ılık su yapip ustünü sokup havlu üzerinde yumusak bir bezle ellerini yuzunu kol altini en sonda bacak aralarini silebilirsiniz. 😙
Sbarut Tertemiz yerden çıkan bebeği daha yeni doğmuşken yıkamaya çok meraklıyız doktorlar ve konuyla ilgili uzmanlar yıkanmaması gerektiğini söylesenede onları dinlemez bizim insanımız. Yıkamayın düşsün göbek bağı biraz bekleyin bence zaten mis gibi kokuyorlar 😊
Pcoslubiranne Sbarut maalesef bazen mis gibi kokmuyorlar.Arkadaşımın bebeği 15 günlüktü görmeye gittigimizde bebegin her yerinde bildigin sivilce cikmisti gobek bagi da duruyordu hiç yikamamisti ve bebek belli bir aya gelene kadar resmen kokuyordu çok şaşırmiştım bende nasil oluyor diye ona bağladım.
Babies16 sonngullsenn temiz ve kuru tuttuktan sonra bu havalarda tabiki yikanmali.eczanelerde ozel gobek spreyleri var.tereddut ediyorsaniz banyo yaptrin ve duzenli olarak kullanin
Aysenurtsr 6 gun oldu dogali. Bu sicakta agustosda vallahi eve gelince ertesi gun gobegine dokunmadan yikadik, gun asiri yikiyoruz. Piser yavrum bu sicakta.