Acemianne__ Buse67- normal doğum yapıp keske sezaryen olsaydım diyen cok nadirdir ama Sezaryen olup keske normal olsaydı diyen cok kisi var. cevremde daha dün isteğe bağlı sezaryenden cıkan iki arkadasım pişman olduklarını söyledi. Sağlıkla ilgili bi sorun yoksa bence normal doğum denemeye değer. Zaten bebis nasıl isterse öyle geliyor Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin de
Silacinar Buse67- Bence normal doğum çünkü vücudun neyi nasıl yapacağını çok iyi biliyor tek sancı çekiyorsun etrafımda sancı çekmeden doğum yapanlar da var. Kendinize bedeninize güvenin yapacağım dedikten sonra emin olun çok kolay çok güzel geçiyor. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ben normal doğum yapacağım ve dogumum çok kolay geçecek diyorum hersey beyinde biter. Umarım sağlıkla yumuşacık doğumlar yaparız 🙏🏻❤🌬👶🏻❣😍🤰🏻
Lulikli Buse67- tamamen sana bağlı canım. Ben 40. Haftayı beklersem eğer yine de sancım açılmam olmazsa suni almayı planlamıyorum. Sonuçta doğal olarak sancım gelmemiş olacak ve suniyi de çekip sezeryana girmek var. O yüzden dediğim gibi olursa direkt sezeryan planlıyorum. Çok fazla var normal doğuran 15-20 dikişi olan keşke sezeryan olsaydım diyen. Yine aynı şekilde sezeryan olup kalkamayan keşke normal doğursaydım diyen. Bu kişide bitiyor. Enine boyuna kendini düşünüp ona göre karar vermelisin.
Edahoso Bence herşeyin normali daha iyidir, belki o an acınız çok oluyor ama sonrasında sizin için daha rahat. Sezeryan olup bir ay dikişleri yüzünden rahat lavobaya çıkamayan gördüm 😏