Edahoso Kızlar merhaba, 18 haftam bitmek üzere ama ben henüz bebeğin tekmesini falan hissetmedim 😅 ilk gebeliğim o yüzden 20/22 ye kadar bile hissetmeyen oluyormuş ama yine de merak ettim🥲
Cigdemmylmzz Edahoso 19.hafta da hafiften hissetmrye bailadım şimdi 20 yiz artık mesela yemeklerden sonra özellikle bariz anlıyorum hareketlerini canım
mavi0803 Edahoso 16 dan itibaren hissetmeye başladım ama doktorum inanmadı 20 den önce hissetmezsin dedi ama ben hep emindim bebeğin hareketi olduğuna şimdi 19 olduk artık elimi koyunca bile hissediyorum hatta az önce hareket etti ve karbımı açıp baktım göbek deliğimin üstünde gördüm çok net çok güzel bi duygu 🙏🙏
minikpandammmm Edahoso 22 deyim hala tam olarak hiisetmiyorum. bebek mi bagırsak gaz vs mi anlamıyorumm hiç
Edahoso Cigdemmylmzz yaaa inşallah bende 😍😍 balla artık rüyama giriyor, böyle ufak bir el sanki bana dokunuyor sonra kalkıyorum diyorum yok eda dur o rüyaydı 😂😂
Edahoso mavi0803 yaaa az önce ben de hissettim 😍😍 hemen yazmak için girdim buraya, bir hissettim dedim allah allah acaba doğru mu sonra elimi koydum böyle hafif tekmesini hissettim artık eli de olabilir tabi😂😂 allahım öyle heyecanlandım ki 😍😍😍
Edahoso minikpandammmm ahahah bu postu atarken bende öyleydim bugün tam olarak ilk kez hissettim ama 😍 önce emin olamadım sonra elimi verdim tam oraya da bir tekme gelince hissettim😂😂