Mrv135 Kavakyellerihercai Bu hafta başında iki gün midem bulandı o kadar. İki haftadır göğüs hassasiyetim var. İştahım normal devam ediyor. Sadece arada canım bir şeyler istiyor. Tatlı, tuzlu, meyve falan. Çok aman aman bir belirtim yok benim.
Kavakyellerihercai Umudayolculuk01 vajinal mi gördü keseyi belirtileriniz neler acaba darısı kalp atışına o zaman ❤️
Umudayolculuk01 Kavakyellerihercai inşallah canımmm 🙏 uyku hali bel ve kaşık ağrısı var belirti olarak
Eda122 Kavakyellerihercai tam 5. Haftada kese gozuktu sali gunu 6. Haftam kalp atisi icin cagirdi insallah duyarim. Kalp atisini kacinci haftalarda duydunuz kizlar
Kavakyellerihercai Eda122 vajinalden mi baktı keseye acaba son adet tarihiniz nedir inşallah duyarsınız kalp atışını
Kavakyellerihercai Eda122 yaa çok yakınız benimde 28 Aralık inşallah bende keseyi kalp atışını görürüm belirtileriniz neler
Eda122 Kavakyellerihercai insallah gorur ve duyarsin canim ne zaman gidiceksinn Benim belirti olarak gogus hassasiyeti kasik agrisi var senin neler
Eda122 Cansusu 6. Haftada net duydunmu canim kalp atisini bazilarinin cok az duyulup vajinal bakalim diyormus doktorlar
Eda122 Kavakyellerihercai korkma sakın belirti olcak diye bir kural yok. Benim 1 kaybim var ondada belirtilerim olmasina ragmen kaybettim hic oyle dusunme belirti icin erken kisiden kisiye degisiyor
Kavakyellerihercai Eda122 inşallah kuzum düşük ve ölü doğumum var onlarda göğsüm ağrıyordu kasığım ağrıyordu bunda hiçbir belirtim yok o yüzden korkuyorum 😔
Kavakyellerihercai Eda122 haftaya gideceğim 😔 ilk defa belirtisiz bir gebelik yaşıyorum çok değişik duygular içindeyim
tiniminihanim_ Kavakyellerihercai 5+1 Kese göründü. 6+3 olunca kalp atışı için gel dedi, erken çağırdı ama bakalım 🤗