Meryem34 Yurt dışına gittim uçakla 3 saat fln sürdü hiç birşey olmadı normalde bulantım cok oldugu için ucak kalkarken bulantım oldu sakız cigne diyen cok oldu 🙂
Sevvda Bende ucakla yolculuk yapacam bendeki telasda o guvenlik kapisindan gecmek aceba hamile oldugumu soyleyip onun icinden gecmek istemedigimi soylersem bi sorun cikarmi kizlar ?
Meryem34 Sevvda sorun çıkmaz güvenlik bayanda duruyor ona söyleyin oda ya götürüyor veya orada eli ile kontrol edebiliyor 🙂
Kubish Kızlar uçakla yolculuğu yaptım şükür belge filan olmadan yani istemediler. Tabi bir daha ki sefere en azından icim rahat etsin diye alcam doktordan o ayrı. 🙏Fakat bişey dikkatimi çekti🧐kadın güvenlikçi beni hem elle aradı ilk girişte hemde sonra odaya getirdi orda elbisemi kaldirmami söyledi öyle aradı yani haliyle utandım ve şaşırdım bu normal mi? Sizide boylemi aradılar havalimanlarında?
Pamusekerannesi Kubish hiç bi sakıncası yok canım hem 24. Haftamda hemde 35inci haftamda bindim uçağa. Sadece doktor raporu istiyorlar hava şirketleri.
Burcag esuses 28 de olup olmadıgımızı nasıl anlıyorlar onu cok merak ediyorum çünkü ben tam 27+3 de uçak yolculugu yapacagım nasıl anlayıp talep edip yada etmeyecekler biliyor musunuz
glbhrx Burcag aynen bende merak ediyorum göbeğim küçük bol giyersem anlamazlar diyorum. Nasıl anlıyorlar?