Bbaysal Sevgili annelerrr, dişimde problem var.. Sanırım çürük oluştu ve ağrı yapıyor şiddetli.. İlaç içemiyorum biliyosunuz, tedavi de olamıyorum galiba 🥺 Ne yapsın bu kadın???? 🤦🏼♀️
Leylayz Bbaysal bir miktar sumak bir çay bardağına koyup dinlendirin yani biraz demlensin bir kaç saat, daha sonra günde iki üç defa gargara yap ağzına bu bana iyi gelmişti umarım size de iyi gelir
Dilara95 Bbaysal canım bende hamıleyken dıs agrısı cook cektım bosuna cekmısım meger işlem yapabılıyolar dıs doktoruna gıt sakın evde cekme valla diş agrısı cok kotu bılırım 🤦🏻♀️
Payan Bbaysal Bbaysal arkadaşım diş hekimi 38.haftada diş çekti mecbur kalınınca yapılıyor diğer türlü enfeksiyon bebeğe daha zararlı,hemen gidin belki antibiyotiksiz tedavi olabilirsiniz
Bernayy Diş tedavisi olabiliyorsun benimde dolgum kırıldı ama doğum doktorundan yazı istiyorlar işlem yapılabilir diye
Dilara95 Ozlemela1 yapmadılar vunku gıtmedım keske gıtseymişim cunku ıslem yapıyolarmıs boyle veklersen daha vok zararı olabılıyomus bebege bilinçsizlik ılk gebelıgım oldugu ıcın bıledım canım Allahtan evladım sapasağlam dogdu sende gozuk derım
Ozlemela1 Dilara95 benimde bildiğim kadarıyla belli aylarda yapılıyormuş yapacaklarını bilsem hemen giderdim