burakveannesi 3 gün önce sezeryan oldum ve bugun hiç kanamam olmuyor normalmi böyle olan varmı içim temizlenmiyor galiba anlamadm
Mor_papatya_ burakveannesi Sezaryanla ilk 3 gün çok yoğun gelmişti sonraki günler azaldı onda da bı hafta sürdü bende en fazla 15 gün sürdü kanama bunyeyle alakalı olabilir zaten 1 hafta sonra kontrolünüz vardır o zaman zaten alttan muane yapıyorlar rahimde sıkıntı var mı diye 🌸
gamzekubra burakveannesi hayırlı olsun canım benm ilk doğumumda 40 gün sürdü kanamam bünyeye göre değişir. Sezeryan sonrası çok ağrın oldu mu
Leylaelisa Bende sezeryan olali 3 gun oldu benimde kanamam az sanirim sezeryanda daha az oluyor kanama temizliyolar o esnada rahimi sanirim
burakveannesi Leylaelisa benim kanama çoktu temizledim dedi demekki ondanmış kızarıklık yok canım estetik dikişmi
Leylaelisa burakveannesi valla disardan gorunmuyo sadece uclari gorunuyo bilmiyorm bilgi vermedi doktor o konuda bana 10 gun sonra aldirablrsn dedi sadece
burakveannesi Leylaelisa o zaman normal dikiş galiba benim hiç dikişim alınmayacak Allah yardımcımız olsun
gamzekubra burakveannesi ikinci sezeryanı olacağım ona rağmen korkularım var allah yardımcın olsun kuzum