sema080117 starmom hayır canım şüphelerin artmasın böyle şeyler oldukça insan evet acaba mı diyor ama her doktorun aynı şeyi yapacağı anlamına gelmiyor bu, zaten kötü birşey de değil sağlıklı olsunlar yeter ki detaylı ultrason da görene kadar unisex kıyafetler alıp hevesini alırsın :))
Momcansu starmom 12. Haftada detaylı ultrasonda öğrendik doktorlar netlik açısından çoğunlukla 16. Haftayı beklemeyi tercih ediyorlar ama
starmom Momcansu detaylı ultrasona 12 de bende girdim göbek bağı olduğu için göremedik 🥲 inşallah 14 de görürüz
2melekannesii___ starmom 14 haftalikken erkeğe benziyor dedi. 19. haftada kesin erkek dedi şuan 21 oldum 💙🙏
Meloss93 starmom 12+6 günlükken doktor kesinlik verip zarfa yazıp verdı 🙃 yarın cinsiyet partisinde öğreneceğiz inşallah bizde 🙂 bu kadar erken öğreneceğimizi düşünmüyordum, 2li tarama testi yapan doktora da sordu arkadaş, aynı cinsiyet cevabını vermiş oda 😇
starmom Meloss93 bende ikili testte sordum ama kordon bacak arasında olduğu için göremedik 🙈 sağlıkla kucağınıza gelsin inşallah 🐥
Nurmetozz Yaa acaba kız olunca geçmi gösteriyor.Erken Öğrenenler hep erkek bebek etrafımda ve burda. Bide ben cinsiyet partisi yapıcam 12+5 te gidicem cinsiyeti görüp yazsa zarfa doğru olurmu yoksa bekliyimmi?
starmom Nurmetozz şuana kadar hep duyduğum erkek bebekler daha erken belli ediyor canım 11 haftalıkken erkek bebek öğrenen anneler var bu tartışmada erken öğrenenlerde erkek anneleri ben şahsen 14 de gideceğim çünkü sabırsızız (benim doktorum 15 ten sonra doğru pozisyonda %100 teşhis koyarız dedi )
Meloss93 Nurmetozz evet öyle diyorlar, kız kendini göstermezmiş 😊 ikili tarama testi yaptıracaksanız o doktora da sorarsınız o da zarfa yazıp verir kesinlik kazanmış olur 🙏🏼
starmom Gnscgla benim özeldeki doktorum çok iyiydi ama bir süre şehir değiştirmek zorunda kaldık inşallah burda güzel bi hastane bulabiliriz
_momy_ benim 4D ultrasonda baktı net konuşmadı hatta öksür bakalım dedi iki kez kesin değil dedi 12.haftamda gitmiştim şuan 14 haftam iki hafta sonra gidicem özel bir doktora gidiyorum
starmom _momy_ bebişte doğru pozisyon gerçekten çok önemli bende de hep kordon bacak arasında oluyor 😀