Seymaben starmom en net 16. Hafta ve sonrasinda ogrenirsin onceki haftalarda tahmin yapiliyor ve degisme ihtimali olabiliyor😊
starmom Seymaben bende 18 haftadan sonra %100 oluyor diye duymuştum ama eşim 2 hafta sonrası için 4 hastaneye farklı günlerde randevu aldı 🤦🏼♀️İnşallah erkenden kesin öğreniriz 😁
bluees1207 starmom O yüzden çok erken öğrenmekde çok güzel birşey değil değişebiliyor 😂 bence 16. Haftayı bekleyin ben bakalım yarın inanıcakmıyım ona da şüpheliyim 😂😂
RMeryy starmom 13. Haftadayım doktor daha erken ama erkek olabilir dedi kesin bir şey demiyor pipisi var gibi biraz daha büyüsün dedi
starmom RMeryy bakalım bize ne diyecek merakla bekliyorum bebişinizin cinsiyetini 🤩 bu bilinmezlik çok hoşuma gidiyor sürprizi ne olacak acaba 🐥
bluees1207 starmom bakalım inşallah 😊 sizde inşallah en doğrusunu öğrenirsiniz ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Melekistan starmom starmom 😁😁 aynen canım maşallah doğuma kadar saklıcaktı kendini özelde de devlette göremediler çok şükür öğrendik daha dün ☺️ Ama kızlar biraz daha geç gösteriyor ilk kızımıda 20. Haftada görmüştük
kahvesever__ starmom o benekten bebeğe değişiyor canım bebek kendini gösterirse doktor söylüyor ama yinede kesin demiyor
Ozge starmom 12+3te göstermedi doktor da tahminde bulunmadı yanlış olmasın diye. Eğer çok merak ediyorsan 14te gel dedi. 14+2de öğrendik.
NehirinAnnesiii starmom Suan 11 haftamdayim doktor 2 hafta sonra gel cinsiyetini söyleyim dedi bakalım heyecan dorukta 😂😍
starmom NehirinAnnesiii hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bakalım bebişinizin size sürprizi ne olacak 🙈
Semanurclskn starmom 14 te de öğrenenler oluyor sanırım ama yanılma payı daha fazla oluyor. Ben 16da öğrendim.
starmom Melekistan benim içimden erkek geçiyor erkek istiyorum rüyamdada iki kere aynı rüyayı gördüm erkekti ama nasip sağlıklı olsunda 🐥