ozlem-t 16+0 Çok şükür ki kız evladımız olacak. Şimdi isim bulma faslına geçebiliriz. ☺️ Kuran’da geçen, ya da dini bir anlama sahip, söylenişi güzel, kulağa alışılmadık gelen; Güzel önerilerinizi bekliyorum… 💞
Azra_Mom ozlem-t Azra kızımın adı olacak inşallah rüyamda söylendi bana bu isimle seslenildi ve sesin geldiği yerde ışık vardı anlamını bile bilmiyordum kuran da geçmiyor ama illa geçmesi gerekmiyor sonuçta Arapça kökenli zaten ve anlamı güzel Medine’nin diğer adı ve Hz. Fatima (s.a.) ve Hz. Meryem’in lakapları olarak biliniyor el değmemiş ayak basılmamış kum yani tertemiz demek bakınca ve bereketi bolluğu temsil ediyor bence düşünebilirsiniz
bircanozyn ozlem-t eslina ismi Allahtan korkan anlamında esila yada Rabbini sabah akşam an anlamında 🥰
Edizbeyinannesi Benim hep hayalimdi kızım olursa Elizan ismini koymak. El-ezan dan geliyor Aslı. En yüksek rütbeden okunan ezan sesi diye biliyorum. Anlamı çok hoşuma gitmişti. Şuan 18 haftalık hamileyim. Daha cinsiyet bilmiyorum bakalım nasip olursa koyarım inşallah ☺️