Ozdemiryksl Arkadaşlar vücudunuzu normal doğuma hazırlamak adına neler yapıyorsunuz. Ve kaçıncı haftada başlanır?
Gencanne01 Ozdemiryksl ben 38+4 ünm valla yuruyus yapacak halım bıle yok bırde burda arkadaşlar beler yapıyorum yınede tık yok falan dıyor yakacak ıstekte kalmıyor öyle beklıyorum evde
Ayshe320 Ozdemiryksl 39 hftlık olduk Hergün sıcak duş karnıma belime masajla birlikde hergün 5 veya 10 kere çömel kalk sürekli evde yürüyorum elimden geldigincede yürüyüş yapıorum merdiven çıkmaya çalışıyorum bide
Hatice3 Ozdemiryksl canım 36 37 de daha çok üstüne düşmeye başladım hergün akşam yürüyorum çok değil 3 tur falan merdiven inip çıkıyorum bacaklarımı açarak çömelme hareketleri yapıyorum bunların dışında bişey yok
IlknurUysal ay sormayın ya banada yürüyüş yap diyorlar havalar sıcak olunca hazırlanıp dışarı çıkasım gelmiyor. bütün gün klima karşısında uzanıyorum. bugün bi avmye gittik 2-3 saat gezdik, gelince iki saat uyumuşum. herkes son haftalarında nasıl yürüyüş yapıyor anlamıyorum🤦🏻♀️
SinemByktnsl Eskisi gibi yuruyemiyosunuz zaten arkadaşlar,38+4teyim bende,eskisine nazaran çok çok az yürüyorum..hurma yiyorum günde 1yada 3 tane..ve evin içinde bile hiç durmuyorum hareket berekettir ❤️Hayırlı doğumlar herbirimize ❤️🐣
DenizUsta Yürüyüs yapamiyorum esim izinli oldugu günlerde zorla disariya cikarior cünkü 2 tane oglum Daha var Evde Ben diyorum gitmeyelim bak her 5 dkda bir wc gitmem gerekior Olsun geldikce gidersin dior kiramiyorum Adamin haftada 1 gün izni var bizimle gecirmek istiyor zar Zor gidiyorum Evde öle bir sorunum yok istedigim zaman wc elimin altinda 😂 Hurma yemeye Yakindan itibaren baslicam insallah Evde zaten sürekli hareket halindeyim biraz oturup biraz ortalik topluyorum Evin icinde attigimiz adimlar yeterde artar bile 😂🙈
Esmagnc YouTube da normal doğum egzersizleri var animasyon şeklinde olan bir video ordaki hareketleri yapıyorum..Nefes egzersizleri ve genellikle hegün çömelme ve secde hareketi yapmaya çalışıyorum.