Tuba0701m pims bende. Aynı. Durumdayım kzuum bende zor beklıyorum hatta. Ben aldım test bıle yaptım cıkmadı 😔 10 gün var adetıme. Bazıları 10gün oncesınde. Öğrenıyormus nasıl oluyor😔sanırsam gene olmadı benım. 😔
babymoomss Tuba0701m ay canım bizim adetlerimiz aynıydı benim kistim vardı patladı bu ay yine değerlendiriyorum işte inşallah güzel haberler veririz birbirimize 🌸🙏🏻
Tuba0701m pims evet. Canım valla öyle ben her ay. Negatıfe. Alıştım artık:(( inşallah herşey gönlümüzce olır rabbım hayırlı saglıklı. Bebeişler. Nasıp kısmet etsın kimsein kucagını boş bırrakmasın inşallah 😔bizimde
pims Tuba0701m bende öyle oyüsden almasammı diorum test ama direniyorum kendimle . Aminn kuzum herşeyin vakti ve zamanı var sadece sabır lazım
nigarius ben adetimden 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu, 10 gün çok erken bence. İnşallahh en yakın zamanda güzel haberleriniz gelir☺️
Usnac1995 Kızlar çok istememe rağmen adetim 8 gün geciktikten sonra yaptım. Aklınızdan çıkarın bence . 8 aydır bebek istiyodum 1 kere test yaptım pozitif çıktız kendinizi bu kadar yıpratmanın anlamı yol bence
pims Usnac1995 Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne mutlu inşallah evet sabredeyim haklısınız emin olmak için daha iyi beklesem daha iyi aslında
Tuba0701m minipanda dimi. Ama. Kasıgım sanko şiş. Sag kasıgım. Agrıyor. Belim. Agrıyor. Vardır bundan bıe. Hayır
pims Arsub11 tutuyorum hala kendimi 8 gün ama dayanamıcam pazartesi alayım test ben ya en azından ağrım var yoksa adet beklerim
Tuba0701m babymoomss aaa. :(İnşallah hayırlı haberler alırız canımm. Adetlerimiz. Aynı senınlee. Bu ay. Elı den gelenı yaptım aderıme var bır hafta. Sag kasığım agrıyor. :(inşallah hayırlı. Haberdir. Artık umutlanmak ıstemıyorum benı cok yoruyor. İnşallah rabbım hepimize hayırlı. Evletlar. Sağlıklı bebişler. Nasip eder😔