Usnac1995 Bayanlar bugün 6 haftalık oldu bebeğim. Mide bulantısı baş dönmesi yok. Gayet dinç haldeyim. Var mı öyle olan 🙃🙃
Deletedmom73711 Usnac1995 6+2den selam.👋🏻 Bulantım ve halsizliğim var ama çok şükür her şey yolunda.😻
Usnac1995 Akşamları uyku hali bende de oluyor :) ben baya geç öğrendim reglim 8 gün geçmişti . Bu çarşamba ilk kez kontrole gideceğim. Siz gittiniz mi?
Deletedmom73711 Btl44 Evet, 5+6da çok minikte olsa duyduk, çok şükür. Siz duydunuz mu, kaç haftalıksınız?
Deletedmom73711 Btl44 Bir dahaki kontrolünde duyarsın, bizde salı günü bir daha gidicez daha net duymak için. Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah.🤲🏻🥰
bsraaktan Kızlar 6 da bende öyleydim 8 itibariyle bulantılarım halsizliklerim başladı 16. Haftadayım halen bulantı ilaçlarına devam sizin modunuzu düşürmek istemem ama henüz erken belirtileriniz için
Medine3868 bsraaktan yoo neden erken olsun ben baş dönmemle hamile olduğumu anlamıştım şuan 6 dayım bulantım çok
Usnac1995 Deletedmom73711 ben devlete gideceğim ama doktoru önerenler olduğu için. Sizce farkı varmıdır özelle siz hangisine gidiyorsunuz