sessizsakinnn Kızlar esmerim önceden de vardı ama bu kadar uzun koyu değildi ve göze batmıyordu almakla uğraşmıyordum şimdi artık rahatsız ediyor tüy dökücü kremler zararlı diye biliyorum başka bir yöntem deneyen var mı
Asel2520 sessizsakinnn ben beyaz tenliyim ve tüyler hamileliğimde belirgin olmaya başladı ama yinede jilette Venüs le alıyorum güzel durmuyor yoksa
rahimesarp sessizsakinnn genelde hamilelikte cikiyo doğumdan sonra dokuluyo diyolar o yüzden ben göbek bölgeme jilet falan vuruyorum hem daha çabuk hemde kalın çıkartığı o yüzden göbeğim duruyo
Azra_Mom sessizsakinnn benim hep vardı göbeğimde gebelik döneminde de aynı şuan tabi göbek büyüdüğü için göze batıyor ama ben birşey yapmayı düşünmüyorum ya minik minik tüyler yani doktor karanlık odada bakıyor görmüyor bile zaten onun dışında ben hep göbeği kapalı kıyafet giyerim eşim çok kıskanç asla giydirmez göbek açık bende sevmiyorum o yüzden hiç gerek duymadım 🤷🏼♀️
sessizsakinnn Asel2520 jileti ben de bacaklarım ve genital bölgem için kullanıyorum ama sert çıkartıyor göbeğimi de dahil edersem başa çıkamayacağımı düşünüyorum amaa jilet kullansam doğumdan sonra lazerle de hallolur herhalde bilemedim
sessizsakinnn Clementinee o zamana kadar sabredemem galiba.Kendi göbeğime bakasım gelmiyo hiç hoşuma gitmiyor ya.
Clementinee sessizsakinnn Yani kendini nasıl iyi hissediceksen tabiikide canım ama şöyle düşün bu durumu sadece sen yaşamıyorsun geçici bir süreç 😇😅 dökülüyor ama müdahale edersen çoğalma ihtimali yüksek yinede kendini nasılll iyi hissedecksen öyle yap 🤍🤍 çok dert değil çoğalsada çözümü var
gulsonmez27 Ben bekarken de alıyordum ama şuan ki kadar yaşadığım acıyı yaşamıyordum.Kesinlikle kararlıyım epilasyona doğum sonrası başlayacağım..Her kontrol öncesi resmen işkence göbek tüylerini almak.Çok acıyor