Ledeyna Asmin27 ben 1 ay cektim allah yardimcin olsun cok kotu bisey ilac icemiyorsun ihlamur cayi kusburnu cayi ic limonlu ben oyle atlattim bol bol terleme ile
Ledeyna Asmin27 ihlamurla kuş burnu cayi zararli degil hamile iken aksam yatmadan ic limonda sık icine guzel terle umarim iyi olursun ben oyle iyi oldum doktora bile gitmedim
Leylaa16 Asmin27 portakal elma mandalinayi soy surahinin icine at üzerine su ekle öylece sulari çıkıyor iç onu ara ara. Bende gribim karanfil iyi geliyormus hatta o.karisimin icine de atabilirsin. Ben 23 24 haftalikken de olmustum doktor. Bol bol tursu ye eksi mikrobu kiriyor demisti. Allah şifa versin canim.
Leylaa16 Asmin27 bende o zaman kötüydüm gitmistim. Bademciklerimde enfeksiyon vardi. Doktor kullanbilecegim antibiyotiikten verdi kullandim gecti. Enfeksiyon hamilelikte kötü bebge kötü tki edebiliyormus. Öyle durumda gitmek gerek gecmis olsun
gulcin Grip çok ağır geciyosa eğer dr kontrolünde ilaç kullanmakta fayda var yaklaşık 4 gündür çok kötüydüm ve dayanamadım ağrılara dr gittim ilaca başladı iyikide gitmişim çok şükür baya toparlarım....Geçmiş olsun acil şifalar....
Senayuzuntass Bende öyleyim ya nefes alamiyorum boğazım açıyor bitki çayi dışında ne yapabiliim doktor bol bol istiharat dedi ilaç vermedi 😢
Esranur Bende cok agir Hastalandm atesimde olunca hastaneye gittim doktorum serum takti oylelikle yavas yavas topladm kendimi suandada istahsizlik var ne yapcam bilmiyorum
gulcin Leylaa16 aynen benim komşumda doğumda ilaç kullanmadı ağır grip geçirdi bebeği doğduğunda enfeksiyonlu doğdu ve yoğun bakımda yattı 5gun oyuzden tedbiri elden bırakmamak lazım...Ama hamilelikte kimse hasta olmasinnnnnnn😣😣😣
Mrve Salak asalak dr dun bana bogaz agrısı için adacayı iç dedi bugun bir bardak içtm kaynım aktar ne kızdı bana🙈 düşük yaparsın kanı sulandırıyor diye😔kuşbrnu cayı iç dedi