Balgunes Neden kaşık biberon alınıyor ilk zaman bebeğe bu sart mi ilk gebeligim mazur görün sorumu. Eğer önemliyse siz hangi kaşık biberon aldınız
Mrvsmt2502 Balgunes bebeknormal biberona alışırsa sizi emmeyi bırakıyo biberon kolay geldiği için. Kaşık biberonla alışma olmuyor hastanede falan kullanmak için alınıyor. Ben almadım gerek görmüyorum. Şuan 33 üz duşlarda göğüslerim alışsın diye masaj yapıyorum inşallah gerek kalmaz
Denizvegokyuzu Balgunes biraz tercihe bağlı bı urunmus gibi geliyor bana. Doğumdan sonra mama vermek zorunda kalınırsa biberonu önermiyorlar kaşık biberon tercihi o yüzden. Ama önceden böyle bişey mi vardı şırınga veya küçük kaşıkla işler hallediliyordu. 🤗 Almadım almayida düşünmüyorum.
okuyor Balgunes hastanede mama vermek durumunda kalırsak biberon vermek istemiyorum. O yüzden aldım. Arkadaşım çay kaşığı ile vermiş. Başka bir arkadaşım da şırınga ile.
Mrvsmt2502 Drya55 evet sıkarsam süt geliyor 27 28 den beri. Bende masaj yapıyprum sadece sıktırmıyorum kanallar sıcağa alışsın diye
Drya55 Mrvsmt2502 bende 26. Haftadayimda şuan hiç bir seh yok kupkuru bende duşda masaj yapıyorum ama suanlik hiç bir şey yok
Poyrazin_annesi Bebek bıberona alışmasın dıye kaşıkla verıyolar yanı tercıh meselesı. Ben şahsen bebegımın bıberona alışmasını ıstyrm dısarda fln cok rahat oluyor. Evde sütümü sagıp bıberona koyarm
Mrvsmt2502 Drya55 dipten uca doğru tarar gibi yap canım parmaklarınla daha erken zamanın bol çok sıkma gelecektir inşallah