Aleynaozkayaa Kızlar bugün nst de sancılarım çıktı ve agrılarım var açılmam yok ama doktorum bebeği yarın suni sancı ve epidural ile alalım dedi yani normal dogum. Hiçbir risk yok bebek saglıklı ama neden alalım dedi bilmiyorum yarın sabah gelin yatışınızı yapalım dedi bende beklemek istiyorum dedim tamam siz gelin konuşalım dedi eve gönderdi çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce🤷🏻♀️
Zhrnc Aleynaozkayaa doktoruna güven ama asla tek bi doktora bırakma kendini Haftan erken daha boşuna neden suni ile acı cekiceksin ki Bi problem yoksa suniyi kabul etme Doktorunun da neden bunu istediğini bence iyice bi öğren
Yesimmm93 Aleynaozkayaa kuzum şimdiden hayırlısı olsun ama başka bir doktorlada görüş bu bence ☺️ Benimde 35den berı sancı çıkıyor ciğer gelıştırıcı vurdular hatta ama doktor o ne zaman gelmek isterse bzz o zaman karsılarıZ onu dedı37*2 olduk BNde normal epidural olucam bu arada🙏 Acaba bebegın kalp atıslarımı yavaş çıktıda alalım dedı keşke bılgıldırseydi seni böyle soru işaretı kalmazdı ınsanın kafasında
Hatice3 Aleynaozkayaa bir sıkıntı yoksa suni sancıyla falan doğurma kolay birşeymiş gibi söylüyorlar birde benim doktorda tatile gidecek diye 38+0 da suni sancıyla normal doğumla alalım dedi kabul etmedim vakti zamanı gelmemiş bebeği sıkıntı yokken niye alayım içerden veee suni sancıyla açılman olmazsa onun sonu yine sezeryan yani normal yapabilecekken bi anda sezeryana dönüveriyorsun bence yapma bak biz 38+6 olduk bugün kendi nasıl istiyorsa öyle gelsin yavrucak
mlssrn Doktoruna güvenmelisin bence bi bildiği var demekki bende 37 de doğum yaptım bi sıkıntı olmadı çok şükür 🙏🏻 Aşlah yardımcın olsun canım 😘
Ecrininannesii Benim doktorum 40+3 olana kadar bekledi en sonunda 40+4 de kendi sancilarimla normal dogum yapip kizimi kucagima almistim.Bence acele etmene gerek yok derim tabi doktorun daha iyi bilir ama.Bebek anne karninda ne kadar durursa o kadar gelisiyormus.Hakkinda hayirlisi olsun canim.
essrasr Aleynaozkayaa canım kilosuda iyiymiş ay keşke banada öyle desede beklemesek 41e kdr hemen doğsun diye bakıyorum 😞bu zamanda herşeyi gelişmiş oluyor içerde kilo alcağına dışarda bnm sütümle kilo alsın ne var🤩
Aleynaozkayaa Fatosumum bende öyle diyodum da yumurta göte dayanınca korkuyosun ya😂😂 şimdi yarın olsun istemiyorum korkuyorum🙈
Fatosumum Aleynaozkayaa Allah yardımcın olsun canım benim zor ama üstünden kocamaaaaann bi yük kalkıcak öyle düşünn acıyı veren Allah sabrınıda verir inşallahhh 😍
Aleynaozkayaa Yesimmm93 bilmiyorum işte canım açıklayıcı konuşmadı benim bebişin boynunda bir aydır da kordon var ondan da olabilir işte sabahi zor ettik eşim uyandı o da uyuyamadı sancılarım da bu gece çoktu... kahvaltı edip gidicez. Allah hepimizi yavrularımıza sag salim kavuştursun❤️
Aleynaozkayaa Yesimmm93 suni istemediğimi belirttim ama sancılarım dün gecenden beri çok artıyor bugün de 90 a çıktı 100 olsa alıcaklar zaten açılmam bir parmakta kaldı yani ben mecbur suni alıcam doktor o yüzden demiş yarın alalım diye ama ben dayanabildiğim kadar dayanıcam... kaburgalarım belim kasıklarım çok kötü agrıyo bebek de içimde taş gibi oluyo kafasını resmen vajinamda hissediyorum oturmak yok artık bana çünkü sıkışıyo gibi oluyo kafası. Yani ben bu hafta dogururum galiba bakalım nereye kadar sabredicem
Yesimmm93 Aleynaozkayaa canım benim rabbim kolay doğum nasip etsin bir avazda kurtul inşşş 🙏🙏🙏🙏 yine bize haber ver burdan
Tugceince Aleynaozkayaa benim de 36 dan itibaren sancılarım 100 ün üstünde açılma olmadığı için Doğuma almıyor . Yatış yapıp serum verir sancıyı azaltmaya çalıştılar 2 defa . Ne kadar karnında beklerse o kadar iyi dedi doktor .. Sana neden açılma olmadan 37. Haftada alalım bebeği dediler anlamadım🙄 hayırlısı olsun inş 🙏🏻
Aleynaozkayaa essrasr anne karnında bir günde geliştiğini dünyada 3 günde gelişiyormuş canım. Bende diyodun bir hafta önceye kadar keşke 37 de alsalar diye ama öyle aniden diyince insan şoka giriyo üzülüyo küçük sanıyorum daha korkuyorum işte istemsizce... bakalım ne kadar sabredicem🤷🏻♀️
Aleynaozkayaa Tugceince benim bebeğimin boynunda kordon da var canım ondan olabilir birde gelişimi de iki hafta önde normal dogum istediğim için iri bi bebek kendisini de beni de kordon yüzünden riske atabilir ama ben yine de bekliyorum bir gün de olsa bir gün bir gündür diyorum bakalım kaç gün beklicem. Şimdi yine gidiyorum nst ye giricem açılmama bakıcaklar her gün muayenem var