maviananas Aag06 bir dermatoloğa danışın bu konuda bence mesela beyaz sabun hiç bir şeye alerjim olmamasına rağmen cildimde döküntü yapıyor bebeğinizde de alerjik etki yapıyor olabilir
Aag06 maviananas doktor soyledi zaten bize ama sabunu denedim hatta bi ara sadece elimde duru suyla yikadim yani ama bi fark olmadi sabunun bi zararini gormedim ama herhangi bir bebek deterjani veya baska bi deterjan kullansam offf vucut ciger gibi kizariyor
Aag06 DemetF evet aynen bende cok diyet yaptim emzirirken dokunan seyleri yemedim internette yazanlaei falan ise yaramadi Niye yapmadilar bilmiyorum sanirim ek gida yiyeceklerin hepsinin yenmesini beklediler bilemiyorumki
DemetF Aag06 kuzucugun boyle bi sorunu var ne yapsan gecmedi diyorsun bence bi alerji testi yaptirmak icin bi daha danisin ayrintili bakiyolar herseyine sute bile alerjisi olabilir icin rahat etsin
Gamzeates Aag06 dediğiniz kremler oğluma da kullandım fayda etmedi aynı ama ben resmini çektiğim bir krem vardı kortizonlu dışı pembe ve beyaz renkli Ay ismini inşallah bulurum size söylerim o cok fayda etti bize
Gamzeates Aag06 bulduuuum prednool bu ilaç bize çok etki etmişti o da kortizonlu fazla kullanmamak şartı ile demişti doktor ama bu ilaç bize mucize gibiydi gerçekten çok iyi gelmişti gittiğiniz doktora bir sorun eğer uygun görürse siz de yazdırın şifa olsun
Aag06 DemetF iste alerji testi falan arastiran bi doktor ariyorum 5 doktora gittik hicbiri test yapmadi 9ayi bekletti benide diyete soktular cesit cesit ama iste doktora denk gelemedim bence ben zaten
Aag06 Ba_momss bende gazide calisan teyzeme sordum o bana gazideki iyi doktorlar istifa etti eskisi gibi iyi bi hastane degil artik dedi enfeksiyon cocuk doktoru iyi kaldi sadece dedi ama bide sen sor bakalim o ne dicek acaba
_handenurrr Aag06 kaç ay önce Kudret narı al sür dedim belkide inanmadın ama çok çok iyi geliyor 7 ay oldu soleyeli nerdeyse Trendyol da satılıyor
Durubebegim Aag06 yaaa kuzum benim Allah üzerinden alsın bu illeti🥺 Arkadaşımın çocuğuda böyle oluyor bildiğim kadarıyla kalıcı bir tedavisi yok hep kortizonlu kremlerle geçici olarak iyleştiriyordu oda en çok travazol krem den memnun kalıyor
Aag06 Durubebegim ay evet gittigim doktorlarin bi taneside bize kalici 2 veya 4yasa kadar devam eder bu dedi ergenliktede tekrardan kendini belli eder dedi ama iate acisi yoksa sorun degil ama kasiyor ve kasidikcada kanatiyor dili olsada anlasam keske iste ben huzursuz oluyorum Insallah gecsin artik