Gizmos PrensesFiona Önceleri 3 ile başladım ben de 25. Haftamdan sonra 4 e çıkardım gece bile uyanıp su içtiğimi biliyorum 😅 hamilelikten önce 1 bardak içmediğim günler olırdu 😅
PrensesFiona Poyrazin_annesi kızz çok az 😧. Bende evlenmeden önce öyleydim. Sonra böbrek taşı düşürdüm Allah ım kimseye yaşatmasın o acıyı.El mahkum içiyorum o günden beri.
Balgunes Canım 1.5 litrelik şişem vae onu doldurup iciyorum 2 kere. 3 litreyi bulmuş oluyorum yoksa inan eksik kalıyor. Sen de böyle deneyebilirsin
PrensesFiona Balgunes bende ona benzer bir şey yapıyorum. Yarım litrelik kocaman bardak aldım 6 kere içiyorum ondan. Şişe de kokuyor su bana 😣
star3star Deletedmom623737 aynen bende sizin gibiyim 2 litreyide zorlayarak içiyorum.hele ki midem doluysa hic canm su içmek istemiyor.midem bulanıyo su içerken🥴
Kuzusununanasi Saat başı bi bardak icerek ne kadar içtigimi hesaplıyorum genelde 2bucuk 3 litreyi buluyor ama akşam 8den sonra icmemeye calisiyorum. Pek bisey farketmiyor gerçi sık çıkıyorum yine de tuvalete😀
_Lavinya PrensesFiona Daha yeni bunun için post açtım 😅 En fazla üç bardak içiyorum ilaçla birlikte 🥲🥲🥲
PrensesFiona _Lavinya Şimdi baktım canım.Alarm kurabilirsin ben ilk başlarda öyle yapıyordum. 2 saate bir alarm kur. Her alarmda 1 bardak iç.