Emine122 34+5 hamileyim ayaklarmin agrisindan duramiyorm uzatiyorm daha cok agriyor lutfen çözümü bilen varsa yardim etsin
Suhus000 Emine122 çok mu ayakta kaldın ayaklarını biraz havada tut cnm sabunlu suyla ov yıka rahatlarsın biraz
deletedmom503 Emine122 Yagli ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmalisin son aylarda ödem ve agri olur aman dikkat albüm oluşmasin bol.bol su
deletedmom503 Emine122 Yagli ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmalisin son aylarda ödem ve agri olur aman dikkat albüm oluşmasin bol.bol su
Kenanizm18 Suhus000 soguk su agrısınıda alıyor o yuzden söyledim. Belkide şiştigi icin yanıo, agrıyorda olabilir.
Emine122 Suhus000 biraz evet daha oncede agriyordu ama bu kadar degil dayanamiyorm agrisina cok sisti parmaklarm oynamiyor sislikten
Suhus000 Emine122 sen o zmn cnm yukarda arkadasın dediği gibi yap soğuk suya tuz koy az da varsa sirke koy beş on dk yıka beklet rahatlarsın bide hafif yüksekte tut çok ağrıyorsa parol iç bi tane bnm doktorum bel ağrım için dayanamadığın da parol iç demişti
Emine122 Uzanamiyrm da uzatinca daha cok agriyor altima toplayp oturdm bu kez bebegim cok kimilfamaya basladi sastim ya napacagimi bilemedm