badeninannesiii Fatma7887 ben de bugun yaptırdım. Ben de Polip varmış onu da sonuca gönderdi. Moralim çok bozuldu. İkili testte neler anlattığını anlayamadım bile 🥺
Efemom2 Fatma7887 hangi hastanede yaptırdınız süreç nasıl ilerledi acaba randevu fln kolay bulabildinizmi
Fatma7887 Efemom2 canım ben istanbulda yaptırdım zeynep kamil hastanesinde cok guzel incelediler sonra kan testi verdim sonucum grafikte yeşil arkadaşımda yaptırmıştı kanka geyet guzel sonuçların yazmış ayşe betül albayrak doktorum😊
Efemom2 Fatma7887 şuan 11haftalıgım ben normalde özele gidiyorum ama ikili test ücreti çok pahalı geldi bana o kadr ücret vermek istemiyorum önce normal muayene randevusu alıp sonramı yeşil alan açtılar randevu bulmak için geçmi kaldım acaba 😞
Fatma7887 Efemom2 saat tam 15 50 de 182 i ara 16 00 da her gün randevu açılıyor ikili test icin randevu alcaktım de
Efemom2 Fatma7887 çok soru sordum kusura bakmayın ama orda hiç muayene oldunuzmu direk ikili test için öyle randevu alınıyormu
Fatma7887 Efemom2 aman saati kaçırma 😂ve tam 16 00 hattı düşürmüş ol hatta eşine soyle oda arasın çünkü o kadar yoğunluk oluyor ki bir yandan da mhrs üstünden yap klinik seçimi yaptırıyor orda ikili teste bas ordanda takip 4 ü kaçırırsan yarına kalır 🙆🏻♀️