mucizemizibekliyoruzz Kubra5366 en az 24 saat dinlendirilmesi gerek diye biliyorum. Eşim çok güzel pişti deyince biraz tadına baktım ben okadar
Prensannes Kubra5366 ben yedım kavurmayı bıraz abarttım tansıyonuk cıktı bende lımon ıctım gectı sukur dayanamadım napayım
Suhus000 Kubra5366 ay yok ye güzel pişmiş etten bi zarar gelmez ben yedim valla ne olacak bişi olmaz iyice pişince
Suhus000 mucizemizibekliyoruzz dinlenme olayı etin hızlı pişmesi açısından söyleniyor dinlenmiş et hızlı pişer çünkü taze et geç pişer ama iyi pişmiş et yenir valla bn bugün yedim kurban eti hiç de affetmedim yani 😁
Elcnerdgn Dün bunun gibi bir post oluşturdum ve bi kaç malesef dengesiz şahsiyet saçma sapan düşüncelere girip dalga mevzusu yaptı umarım sizede olmaz 🙏 Ben dinlenmediği icin yemedim açıkcası bu gün
Kubra5366 Elcnerdgn aynn dinlenmesi için bekledim bnde 🙏🏻 Hassas konu et önemli dikkat edilmesi gerekiyor alay konusu olacak bişe yok herkes kendinden sorumlu boşver 🤗 Elcnerdgn
Hygieia İyi piştikten sonra yenir de karaciğerde çok yüksek miktarda a vitamini var ciğer yememekte fayda var..
Defnem_26 Tadımlık 2_3 tane yedim 😍normalde bile taze et dokunuyor bana yataklara düşüyorum bunyem kaldirmiyor o yuzden dinlenmis et yiyorum