Rabia344 Kızlar bu doktora giden var mı ? Tanıyan var mı ? Cinsiyet için genelde söylediği şeyler çıkıyor mu yoksa yanıldığı oldu mu hiç ?
Rabia344 derinnguney Emre Merter’e gidiyorum bende cinsiyet tahmini verdi ama acaba daha önce giden yanılan oldu mu merak ettim kıyafet alamıyorum çünkü 😊
agustosboceklerim2 Rabia344 kıyafet almada acele etmeyin erkek de olsa kız da olsa bez değişmeyeceği için bez ve ıslak mendil alabilirsiniz kıyafetleri de cinsiyeti tam öğrenince alırsınız ilk doğumum da hep emre Merter Mart a gittim hep kız dedi kız oldu
Rabia344 derinnguney Ben şuan da 14+5 hamileyim. Çok memnunum daha önce devlet hastanesindeymiş kliniğe geçti kendisi. Telefon numarasınıda verdi istediğim her şeyi saat kaç olursa olsun sorabiliyorum. Mide bulantılarımla savaştığım dönemde bana bir ilaç verdi hayatımın kurtarıcısı oldu .
derinnguney Anladım, teşekkür ederim. Bandırmaya yabancıyım bilmiyorum doktorları böyle sora sora öğreniyorum. Sağsalim kucağınıza alın bebeğinizi inşallah ☺️
Rabia344 derinnguney Çok sağolun sizlerde inşallah sağ Salim alın🤲🏻💕 bende yabancısıyım buraya gelin geldim🥲
derinnguney Kaderimiz bir galiba ☺️. Bende gelin geldim, ne tarafta eviniz? Levent mahallesindeyim ben.
Esrchn Ben 38 haftamdayım 6 haftalıkken başladım kendisine. O kadar değer veriyor ki bizlere, tekrar tekrar gitmek istiyor insan, şu an muayene ücreti 350 tl, 3 haftada bir çağırıyor kontrole, kesinlikle öneriyorum
Elisarli Esrchn bende Emre bey takipliyim çok memnunum kendisinden. Sizin doğumunuz oldu mu ? Olduysa tecrübelerinizi yazar mısınız ? Doğum ücretleri 8.500 TL oldu onun dışında herhangi ekstra bir masraf vs çıkartıyorlarmı royal hastanesinde