Reyyankus Kızlarrrr ya kızımi yıkarken zarar vermesin diye tektasimla alyansimi çıkarmıştım elbiselerin içinde makineye gitti sanırım tam emin de değilim eğer gittiyse kurtarma ihtimalim var mı. 😏
35SD28 Reyyankus kazan temizleme yapın sonra en alttaki kapaktan çıkıyor. Bizim de çok bozuk para kaçtı o şekilde çıkardık.
Kubrailkan En altta açılan bir kapak var ,oradan videolarda açıp yüzük vs cikariyorlardi hiç denemedim ama🙊
Reyyankus Kubrailkan baktım oraya da yoktu canım. İçerisinde bir tane daha kapak vardı onu da mı açmak gerekiyor onu da bilmiyorum ben de yapamamış olabilirim
Reyyankus 35SD28 kesin çıkıyor mu yoksa kirli suyla gider mi çok korkuyorum eğer içinde de öyle tekrar çalıştırınca kirli suyla giderse diye
35SD28 Reyyankus 1 lira ve eşimin pantolon düğmesi kaçmıştı. Her makine çalışmasında ses geliyordu (şıngır şıngır) en son kapağa açınca çıkarabildi. Böyle şey geliyor muydu makineden? Çalıştırmadan direkt kapağa açıp bakın isterseniz
Shewolf Reyyankus yes altta bi kapak var onun içinde de bi kapak daha onu açıp içinden çıkarabilirsin oradaysa bir de kazanım kenarlarındaki plastiğin içine bak
Reyyankus Ayy kızlar buldum yüzüklerimi oğlum bazanin içine atmış yandaki boşluktan Cook teşekkür ederim hepinize.🌹