Elif820 36+3 uz kızımla ben baby turco merak ediyordum uzun zamandır yeni doğan için 80 li 1 paket aldık, eşimde geçen gün indirim vardı ikincisi 1 tl şeklindeydi 2 ve 3 numara baby turco aldı, ıslak mendilde 12 li almıştık baby turco, daha önce de 3 lü paket almıştık, prima ve slepy düşünmedim hiç direk baby turco ile baslycaz , memnuniyet çok vardı sonrasında kullanıma göre devam edicez, e bebek evimin hemen yanında fakat orada baby turco çok bulunmuyor bizde internetten siparis veriyoruz , mesela deterjan ürünlerinde de baby me kendi ürününü merak ediyordum almıştım 28.haftamda yıkadım ütüledim her seyi sıvı deterjan yumuşatıcı ve granül toz aldım, banyo ürünleride baby me tercih ettim şampuan losyon sabun kulak çubuğu pamuk vs tüm ürünlerini baby me aldım bibwron emzik temizleyici de baby me aldim icwrik hasass bir urun,bugünde smdi indirim var bazı ürünlerinde yüzey temizlicyi ve çamaşır tozunu alicam bulunsun lazım oluyor illa ki, baby me yi baya araştırdım öyle aldım onda da dalin ve üni baby düşünmedim tabiki bunlar tercih meselesi 🙏 baby me içeriği hassas bir urun tüm bebek ürünleri hassas tabiki fakat dalin ve üni baby de sorun yasayan duymustum, birde su dusuncedeyim her pahalı marka ürün iyi olmayabilir çünkü ürünler eskisi gibi değil artık bu yüzden uygun fiyatlı ürünler de çok iyi olabiliyor , baby me yi uygunluk olarakta seçen duymuştum bende ürün içeriği için seçtim yıkamadan sonra çok memnun kaldım kızımın doğmasına gözüken 21 gu m tabi normal doğum dusundugum için ne zaman gelmek isterse 🙏 inşallah doğduktan sonra da memnuniyete gore devsm edicem, mesela prima da da pişik yapan baya olmuş ya da slepydeb turcoya geçen de olmuştu, bende ilkte aklımda oydu eşimde bana bıraktı tercihi bizde turco ile ilerledik