Gzde0101 Merhaba hanımlar erkek bebeğim olacak kısmet olursa ve ben hiç beğenemiyorum yardımcı olur musunuz en güzel erkek isimleri bu yazıda toplayalım 🌺
Gamzeates Gzde0101 benim oğlum ismi Ateş ikinci de erkek o da Aras olucak Allah nasip ederse kulağına ezan da okunan isimler de Mücahid diğerinin de Ömer olucak kimlikte ateş ve aras 😇
Aselinkooo Gzde0101 Bi türlü kararlaştıramıyoruz. Seçenek arasında bile kalamadık yani öyle geniş, hergün, konusu dönüyor benim beğendiğimi eşim, istemiyor onun dediklerini ben. Çift isimde istemiyor eşim. Öyle kaldı arafta
Esmavoles Ben nasipte varsa erkek cocugu olursa Danyal Melih Miraç Yaser/yasir Celil Bu isimlerden dusunuyorum fakat en cok istedigim isim danyal o isim olmazsa melih 😅
Sazi9718 Benim bebeğimde erkek Ben anlamına daha çok önem veriyorum o yüzden hala bisey bulamadım eşim Alphan istiyo ablam Haktan ben kararsızım 😊
pelince34 Noyan Pamir Pars Ilgar İnanç Kartal Ben bu isimler arasında kaldım ama daha değişik isim olursa onuda düşünebilirim. 31+3 hala kararsızım bu arada 😂
Gzde0101 pelince34 çocuk doğsun da bi öyle karar verirsiniz daha varmış 😅😅 şaka bi yana da zor işiniz baya bi isim arasında kararsız kalmışsınız 🥰
Yeliz6767 Benim berat adında oğlum var 2. De erkek olacak inşallah burak diye düşünüyorum yakın olsun isimleri diye 😊