asliu_ Sizce pars ismi nasıl? Soylemesi biraz zor ama benim hosuma gitti gibi tam olarak icime sinmese de 😌 🥰
Seymaben asliu_ ay bi an paris diye okudum dedim yok artik😅😅🥰pars ismi cok hos bence ama cevremde 1 tane vardi pars isminde bi cocuk ateş parcasi resmen asla durmuyordu 😅😅
pelince34 asliu_ evde 2 kedim var ellerinizden öper. hamileliğimi öğrendiğimden beri 3. Kedim geliyor diye sevdim karnımı hep. Pars kedigillerden olunca aslında bu ara benimde içime sinmeye başladı ☺️
LadyAnne asliu_ Bence guzel degil daha anlamli soylenisi guzel isimler dururken bence bu hos degil. Ömer, Ali,yusuf, vb bussuru guzel isim var tabi sizin tercihiniz saygi duyuyorum ama benim dusuncem boyle
Ysgl26 Yeğenimin adı pars. Ailece çok itiraz ettik koymayın bu ismi diye ama koydular. Sonuç pars gibi yırtıcı bi oğlan 😅 kardeşim şuan bana nolur sen yumuşak bi isim koy canımızfsn bezdirdi bu bizi diyo. Gerçekten isim çok etkiliyor karakteri.
asliu_ Ysgl26 evet 😅😅 ama bizimki sakin olur diye temenni ediyorum esim zaten eline vur ekmegini al bi insan ben de sakinimdir yaramaz olmaz herhalde 😅😅 baska isim de icimize sinmiyor ki 😌😌