Ysgl26 Doktorum çatlaklar için lierac önerdi ama aşırı pahalı. Kullanan var mı memnun kalan kalmayan ? Kullandım ama yine çatladım diyen varsa hiç almayayım boşa
kbrckr1 Ysgl26 2 kutu bitirdim yanında bir çok şeyde kullandım ama göbeğim harita gibi benim doktorum ne kullandığımı sorduğunda lierac dedim o kadar pahalı kremlere gerek yok vazelin bebek yağı da aynı işlevi görüyor dedi
PrensesFiona Ysgl26 Kullandım hemde hergün düzenli olarak sürdüm ama çatladım 😅. Şimdi kullanıp çatlamayanlar da var bence bu genetik işi. Çatlayacağınız varsa ne yaparsanız yapın çatlıyorsunuz. O yüzden daha uygun bir krem bakın derim.
Deletedmom623737 Ysgl26 Onun yerine biooil çatlak yağı alabilirsin o daha uygun onu kullanıp çatlamayanda çok
Gul2808 Ysgl26 lierac bioil badem kako yağı sürekli nemli tuttum bol su içtim 32 haftaya kadar hiç bir şey yok tü ama 32 den sonra bir anda catladik 😂 genetik le alKali yani olcaksa önüne gecemiyirsuniz
Sibelizm35 Ben de doktora ne önerirsiniz diye başlarda sormuştum ve cevabı hiç birşey oldu, çünkü çatlayacaksan önüne geçemezsin en pahalı kremle bile dedi. O yüzden nemlendirmen ve bol su en önemlisi demişti 👍
defneninannesi44 Benim doktorum kremlerin gereksiz olduğunu en etkili şeyin kakao yağı ve acı badem yağı karıştır sür dedi
mirage333 Deletedmom623737 ben ona başladım ama çok kötü kokuyor. Sizide rahatsiz etmiyormu kokusu. Pembe renk olan
Gulceefe-00 Ysgl26 ben lierac kullandım catlamadigimi düşünüyordum taa ki dogurana kadar nasıl doğum yaptım bebek çıktıysa çatlaklar da ortaya çıktı şu an 50 gün olacak kirmizi catlaklarimla birbirimize alıştık 😂
mirage333 Ysgl26 kokuyu bio oil yağ için dedim. Lierac okadar pahali degil ya e bebek te bile 200ml 229 tl idi. Internettede 200 falan. Tabi yine pahalida
mirage333 Ysgl26 benimde doktorum 12 . Hafta itibariyle lierac jel e basla dedi ben 14 oldum hala alamadim 😂
Ysgl26 mirage333 ben bebe yağı kullanmayı düşünüyorum. Banyodan sonra da zaten normal nemlendiricimi sürüyorum hep. Yapacsk bişey yok
omerveannesi Mustela yağ çok iyi. Bitince kremine geçtim ve çatladiim. Resmen 37den sonra çatlak oldu. Kremi kötü ama yağ çok iyi. Ama bebe yağı da aynı işlevi görür gibi cidden
Passion_ Ysgl26 ben hepsini kullanıyorum eskiden çok spor yaptığım için ve genetik faktör Den dolayı yırtılma çok olur dediler karnım baya büyüdü şuan için bi sorun yasamadım. Ama araştırdığım kadarıyla doğumdan sonra da kullanmak gerekiyormuş.
mirage333 Passion_ sarı renk bio oil yağda koku varmı? Pembe olanini aldım kokusu bana çok kötü geldi.
mirage333 Ysgl26 öyle tabi. Bide benim doktorum her banyodan sonra nivea arko gibi ucuz nemlendiricilerde olur dedi vucudunu tamamen nemlendir.