B01- Maalesef özel hastaneler çok pahalı doğum için gidemiyorum her ne kadar istesemde maddi açıdan zorlayıcı Etlik Zübeyde Hanım dan memnun kalan var mı.
Buket1509 B01- canım imkanın varsa orada doğum yapma normalde hem özel hem devlette takipliydim sadece bir kere acil için oraya gitmek istedim o an en yakın hastane orasıydı 22 haftalık gebeydim ve kasıklarım çok fazla ağrıyordu dedik bi gidelim yakın hemen bi baksınlar çocuğa gittik kasıklarım ağrıyor diyorum bekletiyorlar belki o an sıkıntılı bi durum var bebeğim de hareket etmiyor diyorum belki düşük yapıyorum umurlarında değil en az yarım saat beklettiler beni sonra hasta bakıcı erkek geldi bana diyor ki içeri gir altını çıkar yat ben 22 haftalık gebeyim beni alttan muayene edecekmiş ve odaya girdiğimde çubuk ultrasonun üstü kan pislik içinde onunla beni muayene etse mikroptan hastalıktan ölürüm herhalde eşimi aradım onu da içeri almadılar ve ben tek başıma kıvranıyorum eşim dedi çık hemen çıktım kendi hastaneme gittim de rahatladım dedim bi dah mı tövbe yakınsa hacettepeyi tercih edebilirsin oradaki doktorlarda çok ilgili ama ücretli muayene yapıyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah
inci_bebek06 B01- önermiyorum ben ilk gebeliğimi düşük yaptım şimdi şükür 35 haftalık olduk. İlk gebeliğimde kanamam vardı aciline gittik özel takipçiydim uzak olduğu için bi girelim dedik oradaki muameleler berbattı çalışanların tavrı davranışı artık bıkmış gibi ite kaka davrandılar ayrıca beta değerini öyle saçma yorumladılar Kİ halbuysam hastahanelerde sıfırlarla alakalı değerler farklı olurmuş bunu hiç bilmez gibi mol gebelik mi dersin başka teşhis mi dersin koymadıkları takmadıkları kalmadı öyle bişey de yoktu boşuna gerildim.çatala çıkardı ortalıkta hep kan vardı pisti yani o kadar alttan muayene oldum ama orda bi batırdı acımasızca acıttı o işlem bile kolumdan kan aldı eşyalar üstümde öyle apar topar özensiz hızlı Kİ kan kolumdan fışkırdı temizlikçi biri sağolsun tuttu beni. Ağlayarak çıktım oradan resmen. Ha bu arada ablama da bikaç ay öncesi boş gebelik teşhisi koyup bebeğini alacaklardı kürtaj istediler ablam başka yere bakıldı şimdi bebeği 8 aylık kocaman kız oldu. Gazi vb öneririm benim yaşadıklarım bunlar
Ceylan5657 B01- valla canım daha dun gıttım covıt olmadım halde ıkı tane stajer geldı basıma ılla covıt testı alıcaz senden ıshalım dıye ıkı gun önce ıshal vardı dıye daha sonrasında covıtlı bolumunde sana bakıcas falan diye konustular zaten tavırları falan ınsanları dusuk gorduklerı bellı oluyo du test vermedim cunku covıt ıcın gıtmedım ben oraya sancım var 38 haftalıgım dıyorum bekletıyo beni ılla test alıcas falan ımza attım ben vermek istemiyorum diye cıktık esımle beraber ben covıtlı degılım ama covıtlı bolumunde baksaydılae belkı olucaktım onun ıcın sehır hastanesını cok ovuyolar bende oraya gıdıcem nalet bı yer zubeyde hanım tavsiye etmem yani
Nuraksy B01- canım Mamak devlet hastahanesi var yeni Açıldığı içim pek bilen yok o yüzden kolay randevu alabilirsin yakınsa eğer
Emirela Allah bi daha düşürmesin oraya. Öyle pislik bi yer. Ne yap et şehir hastanesine gel. İlk doğumum etlikteydi iğrenç bi yer iğrenç travmam resmen
B01- Emirela Takibim şimdiye kadar Etlik Zübeyde de de Salim Erkaya da oldu orada hiç olmadım şimdi gitmeye kalsam olur mu
mrvevcil B01- hamileligimin ilk haftalarında aciline gittim dedim gitmez olaydım çok kalabalık ve çok pis bir yerdi
Gamzeates B01- Şans işi galiba bilemiyorum benim ilk doğum orada oldu bana doktorlar da çok iyi davrandı sadece belirli kişiler var kendini bişey zanneden şaşırdığım şey sancı odaların önün de çekirdek çitlemeleri idi beni ilgilendirmedi doğum sırasın da hadi tatlım hadi Gamze diye cok destek oldular bir gün kalıp çıktım ama şans işi diyebilirim genel olarak ben de sevmedim mahremiyet yoktu bu doğum da allah nasip ederse şehir hastahanesi düşünüyorum
Tugba316 Hiç memnun kalmadım ilk gebeliğimde bebeğin plesantası aşağıdaydı kanamayla acile gittim giriş o giriş bir hafta boyunca doğumhanede kaldım kimseyle iletişim yok enfeksiyon kaptım suyum geldi sancım gelince acil sezeryana alındım 27 haftalıktı sonra dikişlerim enfeksiyon kaptı hastanede bir hafta da serviste yattım tek başıma yine açık yara gezdim psikolojimi mahvetti tek memnun kalabileceğim şey yeni doğan yoğun bakım çok şükür evladımı sağ sağlim çıkarabildim 🙏Allah kimseye düşürmesin ablam da orda kürtaj oldu o da aynı hiç memnun kalmadık
Plllvr111 B01- iğrenç bir yer. Kendim de hemşireyim arkadaşım o esnada nöbette diye oraya gitmiştim hafif ağrım vardı. Tanıdık olmama rağmen etrafımda ki insanlara yaptıkları muamele, etrafın pisliği, bilgisizlikleri.. kesinlikle tavsiye etmem
Kavakyellerihercai B01- ALLAH düşürmesin gerçekten bir Kere kürtaj oldum kurbanlık koyun gibi davranıyorlar. Bir gece kaldım kadın doğumda erkek hizmetliler var odaya giriyorlar. Bir kerede gebeyim diye gittim hastanede kanamam başladı kapıda bekliyorum doktora benim kanamam var dedim çık dışarı düşük yapıyorsundur ben ne yapabilirim sana diye azarladı. Bir kere daha düşünün bence şehir hastanesi yeni bir hastane. Belki orda daha insancıllardır
Dilara9406 B01- canim benim bi akrabam orda yaptı ve hic iyi degil diyo hatta sancin filan gelince ambulansi arama babani yada eşini ara onlar götürsün hastaneye yoksa ambulans etlige götürür dedi