Yagmurbebek Yalancı kasılmalar yaşayaniniz var mıdır belimin ağrısından uyuyamadım kaynar su dökülür gibi sancı girdi korktm doğum mu diye. Zaten ilk gebeligim acemiym. Nasıl ayırt etcz
Zeyno2016 Yagmurbebek bende 32+4üm sırt ağrısı bendede var Allah sağ salim kucağımıza Almayı nasip etsin İnsAllah ağrılar geçici 🤲🥰
Yns Yalancı kasılmalar düzensiz oluyor mesela dimlenince geçiyor ama normal doğuma sancısı geçmiyor gittikçe de ağrın artıyor bende su an 33.haftadayım gün içinde yokluyor bi de bol su için dün kötüydüm parol içtim geçmişti mesela
EmosssNur Zeyno2016 Aynı gündeyiz bnmde bitmeyen sırt ağrım var geceleri uykusuzluk 🤧🤤 Rabbim sağlıkla kucağımıza versin inşallah
Damladzdslk Yagmurbebek bende 32 haftaligim karnımın kenarları sağdan soldan heryerden sancı atiyo sicriyorum arada kasigim da adet olcakmisim gibi ağrıyor arada kasılma önleyici ilaç verdi onu kullanıyorum erken gelme durumu olmaması için bakalım ne kadar tutabilcez 😪🤦🏻♀️
teletabi Yagmurbebek 33.haftamdayım bel ve sırt ağrısı çok yaşıyorum. Dinlenmeye özen gösterin. Sancılara kasılma eşlik ediyorsa bi doktora görünebilirsiniz içinizin rahat etmesi açısından
Yagmurbebek teletabi dün de kontrol vardı öğlen. Nst yaptı kasılma hiç yoktu ama akşam eve geldm sancı bsladi
Tugba_k5 32.haftada olup sezeryan günü alan var mı arkadaşlar, yoksa erken mi? 33 34 arası haftalar gün almak için gitmek istiyorum da
Tugba_k5 Yagmurbebek yok ben isteğe bağlı istiyorum da işte gün verir mi gereksiz yere gitmiş mi olurum diye tereddüte düştüm
Yagmurbebek mrvevcil Bende anlamıyorum keşke anlasam. :) Belimin agridigini biliyorum ama sancı gibi bsydr hssedym adet olckmisim gibi
Yagmurbebek Tugba_k5 Bende isteğe bağlı. Hele dün geceki yalancı sanciyi hssttkten snra. Erken gibi ama daha doktor söyler herhalde bze