Nur92 Merhabalar arkadaşlar 21 haftalık hamileyim ilk gebeliğim korkuyorum ama normal Doğum istiyorum nasip olursa. ancak 15. haftamda plesantanın rahim ağzında olduğunu gördü doktor ve hala bir ilerleme yok eğer yukarı çıkmazsa sezeryan olursun dedi doktorum Sezeryan olursam spinal mi epidural mi olmalıyım bilmiyorum. Tecrübeli Arkadaşlar varsa yardımcı olabilir midniz artı eksi yönleri nelerdir ?
ozlmmmm Nur92 bana da epidural takalım diye tutturdular iki kere denediler aralık çok dar diye takamadılar,spinal yaptılar arasındaki fark ne bilmiyorum ama spinalde belden aşağısını hissetmiyorsun uyuşukluğun da 6,7 saatte geçmeye başlıyor
tco Nur92 arkadasimin iki arkadasi aneztezi doktoru onlara sordurdum. Sezeryanda kombine aneztezi (spinal + epidural) , normal dogumda epidural anezteziyi onerdiler. Youtubeda ikisininda anlatimi var
Tansu10 Nur92 ben kızımı epidural sezeryan ile doğurdum benim için çok rahat ve güzel geçti sonrasında biraz yorulunca bel agrısı gibi bi sorun bırakıyor ama olsun sezeryan olucaksa epidural olmalı bence o anı yaşamalı☺️
Ayazim Nur92 bas ağrım olmadı bel ağrısı da olmadı bende ki ben kafamı sürekli cevirdim sabit tutmadım 3 te doğumdan çıktım 9 da yürüdüm ilk kalkış haliyle biraz zor oldu ama ne kadar çok yürürsen okadar cabuk toparlaniyosun