kedivebebekannesi5555 Düzenli sancılarım geliyor , sancidan kastım regl ağrısına benzer bir ağrı geliyor gidiyor , sancı sıklığını yazıyorum 02.00 02.40 02.45 02.47 02.49 02.52 03.01 sizce doğum sancısı mi bu 😱 yalancı kasılmalar mi cozemediim daha çok erkenn
GreenSu kedivebebekannesi5555 bende 34 haftamdan gidiyorum ve 30 haftadan beri sancılarım çıkıyor . Doktor 5 dakikaya düşerse muhakkak gel demişti 2.40dan sonra sancılar sıklaşmıs hastaneye gitmeniz gerekiyor
Miniklimonum kedivebebekannesi5555 Belden vurması gerek kasıktan değil diye biliyorum bir doktor canlı sohbetinde yalancı sancı kasıktan gerçek doğum sancısı bel sırt kalçadan gelir demişti :)
Meryemguvey_91 kedivebebekannesi5555 canım devamı geldi mi sancıların? Ben 2 doğum yaptım ikisindede çok ritmik gidiyordu ilk 20 dk da bir sonra 10 dk dasonra 5 dk da en son 2 dk da bir gelince hastaneye gittim
kedivebebekannesi5555 GreenSu aynı sıklıkla tekrar gelip gidiyor doktor banada bir hafta önce sancin çıktı nst de ama hissetmiyorsun demişti 😬 temizlik yaptım bugün doğumu tetikledim mi acaba diyorum… Eşim uyudu biraz daha uzanıp beklicem dayanamicak gibi olursam eşimi kaldırıp hastaneye gidicem sanırım 😔
Elofasya Doğum sancısını sana biraz anlatim gittikçe sancı artar ve poponun üstüne bile oturamazsın sancıdan regl ağrısından daha fazla bir ağrı olursa kesinlikle git.
Meryemguvey_91 Aynı tarif ettiğin gibi ama regl sancısına benziyo ama bi snda okadar sıklaşır mı bilemedim🧐
kedivebebekannesi5555 -Aselimm- Meryemguvey_91 kızlar yalanciymis çok şükür ağrıyla beraber uyudum 🙏🏾☺️