Zeyno2016 Mocuzemiz yox suyum gedirdi axırda menim xestexanaya yatdım sistem vururdular su üçün gece saat 4de 1 den sancım gəldi 😁
Zeyno2016 Mocuzemiz gemaqlabin qanım aşağı düşürdü çox axır axırda yox küveze qoyulmadı çox şükür yaxşı idilər möcüzelerim 3 gün xestexanada yatıb çıxdım 🤲🥰
Mouradi Tarana97 Salam burda qızlar var edirler mende dunen atmisdim uzi seklini deyirsiz yeqin 😅 etiketleyim sizi atarsiz ora texmin eder
Reko Aidabagiroffa Aidabagiroffa unikal klinikada atildi tikiw 13cu heftemde.uwaqliq boynu 43 idi.mende 1ci uwaq 25 heftelik doguw oldu ona gore bu defe qisalmagin gozlemeden tikdik.
Aidabagiroffa yrhmdv__ anladim can.ureylendirmek istemirem. Sevinme Allah ozunkomek olsun.Aybawiya oxwayr yeqin tez dollenib sende. Sabah birde test edersen ag testler vare ondan atan kimi cixsa inwAllah istesen qandan analiz verersen XQ daha rahat olmaqcun. 🤲🏻🤲🏻
Sabibo yrhmdv__ valla mən aybaşına 3 gün qalmış eləmişdim pozitiv idi, səndə təbrik edirəm hamiləsən😍😍 Pozitiv çıxıbsa yanılma ehtimalı demək olar olmur testlərdə
Aidabagiroffa Aidabagiroffa burda cawib demiwem aybawia oxwayr(( hamilleliye yazmaqdan aybawi yazmiwam( soryy