Aidabagiroffa Kaderagyv neftcaladanam.amma bakida qaliram sen? Bu arada sag salamat Al qucagina bebiwini🤲🏻
Aytac_Ugur Aidabagiroffa men medikalda emeliyyat olunmusam orda pakete daxil idi hersey menim ehtiyaclarim kremler her sey birsozle karseti de ordan vermisdiler ozumde qaldi
Aidabagiroffa Aytac_Ugur anladim mende 1200 odeyirem kesrkaya internation 2de goresen ordada var pakete daxil?
Aytac_Ugur Aidabagiroffa vallah bilmiremki internationaldan xeberim yoxdu men her iki hamileliyimi de medikala getmisem. Hekiminnen sorusda o deyir . Men sorusdum deddi heccne getirme bir dest ozune bir dest de bebise cixis paltari vso qalan ne lazim oldu ordan verdiler
Aidabagiroffa Aytac_Ugur hee gelen ay gedende soruwaram. Gorum ne deyr ne demir.sekrlaji orda oldum yaxhsi baxdilar mene..Temzliyi falan cox xowuma geldi.
Ayaf Aidabagiroffa salam.ne gozel Azeri xanimlari burda gormek..Allah her birimize korpelerimizi sagliqla qucagimiza almagi nesib elesin inwAllah…1qizim var 2 yawinda.ikinci hamileliyimdi ve 16 heftelik.
Aidabagiroffa Aytac_Ugur firuze hekim eddi .Internationda eledi. 15deqiqelik emeliyyatdi. Narkoznan olundu. 4-5 saat saxladilar. 600 manat odedim
Arzu989898 Qizlar 25 heftelikem ushaq hereket edende vaginamda sanki pik pik edir agri deile sanki ushaq ordadi. Elimi vururam vajinamin ustune hec ne yoxdu. Nedendi bu?
Sabibo Qızlar axşamınız xeyir, mənim bugün birdə dünən qəhvəyi rəngli ləkələnməm oldu qorxub stresə girirəm nədəndir sizcə 4+5 həftəlik hamiləyəm
Arzu989898 Sabibo mende de 6-7 heftelikde lekelenme oldu hekime dedim. Hekim mene vaginal yoldan sham yazdi. O shami 2 hefte saldim. 3-4cu defeden uje lekelenmem dayandi.hekim dedi qana cevrilse narahat olmaga deyer qehveyi lekelenmenin qarshisini tez almaq olur
Arzu989898 Sabibo hele men ustune gec dushmushdum. Ele bilirdim normaldi . 1 hefte lekelenmem olmushdu 1 hefte sonra demishdim hekime. Hekim demishdi adeten ushaq orda ozune yer edende falan olur bele sheyler.progesteron hormonuna gore de ola biler. Verdiyi sham ele progesteron hormonu temin edirdi. Adi biogest shami idi.
Sabibo Arzu989898 tonus var imiş məndə 4+5 həftəlikdi hələ ona görədi, papaverin şamı yazıb mənə ancaq həkim
Mocuzemiz Arzu989898 biogest cox ela wamdi gunde neve defe istifade edirsiz mende istifade edirem 29.50m