Aidabagiroffa Mocuzemiz ewidmiwem vallah o qeder pul vermeye ehtiyac deyl.onsuz balaca bir weydi uwaq.butun doplerlerse gorurde her weyi.
Aidabagiroffa Mocuzemiz cox yaxhsi iynedi ancaq o.Vallah kim icad edibse. halal olsun. Cox xeyrli iynedi.duzdu yandirir yag iynesi oldugu ucun. Amma xeyrini cox gordum vurduranda rahat olurdm o uwagi berk saxlayr icerde
Aidabagiroffa Mocuzemiz yox ewi geddin ele reseptionda kecdin fisyo. He her weyine baxirda . Organlarina falan barmaqlarina kimi
Zeyno2016 Mocuzemiz evvelden yazılmaq yox 5 aydan sonra gedirsen doplere her terefli uşağın orqanlarına kimi hərşeyi öz gözünlə görürsen uşağıda aydın şəkildə rəngli görürsen şəkil ata bilmirəm atardım doplerde menim qızım 🥰❤
msjsa Bilen varsa kömeklik eder🥺, her ay 2defe olur mende sonra bitenen sora axıntılae karişnivi açıq tonlu axıntılar olur
Aidabagiroffa Zeyno2016 mene indi sprey yazib vururam 2 gundu xeyrin gormurem ele bil( amma sud icirem cay icirem ( qarqara edirem .edmediym weybqalmayb
Aidabagiroffa Mocuzemiz vaxtim inwAllah martin 11 i paket analizlerden kececem onda deqiq teyin edecek vaxti. Indi 31 hefteliyem
Mocuzemiz Zeyno2016 imgyukle.com gir orda resim yukle var sekili sec yuxarda tamam seklin bas wekil yuklenir sonra awagi cek orda goreceksen link var kopyala yazilibi kopyalani bas sonra burda yapisddir yazilir yapisdiri bas gonder cox asandir ede bilmesen yutubdan bac
Aidabagiroffa Mocuzemiz kesrden sonra bir karset var turkiyeden zakas edecem.cox yaxhsi weydi deyrler. Ondan alacam. 25 yawn olacaq aprelde